Hrabren Dobrotić i chef Marko Palfi približit će gostima koncept beer pairinga, odnosno sinergiju pive i hrane za vaša nepca.
Večer craft specijala i adventske hrane čeka sve zainteresirane ovog petka,7. prosinca od 19 sati u The Garden Bar & Kitchenu u Čakovcu.
Garden pivovara poznata je po tome da uz svoja core piva proizvodi i mnoštvo craft specijala. To daje posebnu čar pivoljupcima jer mogu uvijek očekivati nešto novo u ponudi.
Ovaj petak bave se Garden craft specijalima i adventskom hranom. Na krilima prijašnje, vrlo uspješne, večeri crafta u goste im ponovno dolazi guru hrvatske craft scene Hrabren Dobrotić.
Hrabren i chef Marko Palfi približit će gostima, još uvijek, nedovoljno poznat koncept beer pairinga. Znači da se za svaki Garden specijal pomno odabralo jelo, a sve u svrhu sklada i sinergije pive i hrane za vaša nepca.
Menu:
Toplo predjelo: Adventska pačja štrudla s kremom od
pečenog krumpira i umakom od naranče i muškatne tikve/ Hibiscus
pale
Glavno jelo: Domaći trganci sa ragoutom od
divljači, korjenastog povrća i tamne pive/ Vanilla Chocho
porter
Desert: Garden tiramisu specijal sa slatkim
višnjama i umakom od višnje i Sour pive/ Cherry sour
Cijena po osobi za hranu i 3 x 0.3L pive iznosi 125,00 kuna, a za sve dodatne informacije i rezervacije javite se na broj telefona 040/390-777 ili posjetite njihovu Facebook stranicu.