OGLAS ZA POSAO

LPT Prelog – osigurajte budućnost s nama

Djelatnici su naša snaga – pridružite se internacionalnom timu

LPT društvo s ograničenom odgovornošću, osnovano je 2000. godine kao tvrtka kćer multinacionalne američke korporacije Leggett & Platt, sa sjedištem u gradu Carthageu u saveznoj državu Missouri u SAD-u. Leggett & Platt posluje od davne 1883. godine te danas ukupno u svijetu ima 22.500 zaposlenih. Tvrtka LPT dio je europske divizije Leggett & Platt Components Europe. Posluje u Prelogu, na adresi Hrupine 4, na koju je proizvodnja preseljena 2008. godine. Ukupni proizvodno-skladišno-upravni prostori nakon zadnje dogradnje 2018. godine su 38.000m2.
 
    Tvrtka je podijeljena u dva osnovna segmenta poslovanja: proizvodnju žice i žičanih jezgri za madrace te proizvodnju strojeva, opreme i dijelova. U programu proizvodnje žičanih jezgri LPT danas ima status najvećeg hrvatskog, ali i regionalnog proizvođača različitih tipova žičanih jezgri za madrace. Društvo danas zapošljava ukupno 500 djelatnika, od čega je 400 u proizvodnji žičanih jezgri, a 100 u strojogradnji. 

CNC OPERATER? MEHATRONIČAR? STROJOBRAVAR? ELEKTRIČAR? NEKO DRUGO ZANIMANJE? JAVITE NAM SE NA 040/650-500, ili mail: info.lpt@leggett.com

DJELATNICI SU NAŠA SNAGA – PRIDRUŽITE SE INTERNACIONALNOM TIMU!
 
LPT VAM NUDI:


• Sigurna iznadprosječna primanja,
• Plaćene troškove prijevoza,
• Subvencioniranu prehranu, 
• Edukaciju u međunarodnom okruženju,
• Usavršavanje stranog jezika,
• Mogućnost napredovanja.
 

Najnovije