ANNA odjeća za modernu ženu u Prelogu i Murskom Središću!

Krojački obrt Anna postoji od 1996 god. nastao iz obiteljske tradicije. Anna zapošljava 14 djelatnika, većinom žena, s naglaskom da su to žene srednje životne dobi.

Anna nudi odjeću za modernu ženu koja zna što hoće! Proizvodi su napravljeni u proizvodnom pogonu u Međimurju u Murskom Središću. Šiju se ženske majice, tunike, haljine od kvalitetnih pamučnih i viskoznih materijala, donje rublje, hlače, trenirke, sve što ženi treba da se kompletno i moderno obuće. Svi proizvodi su od veličine 38 do 52.

Njihovi odjevni komadi prepoznatljivi su po dizajnerskim aplikacijama, modnim bojama, krojevima i izuzetno kvalitetnim materijalima koji zadovoljavaju modernu ženu.

“Naši proizvodi prisutni su diljem HR u svim većim gradovima od Dubrovnika, Splita, Rijeke, Poreča, Labina, Knina, Zagreba, Vinkovaca, Donje Stubice, Ivanca, Varaždina, Čakovca. Annin tim predvode Svjetlana Škvorc, Darinka Oletić i Ana Detoni. U samom Međimurju Anna djeluje i humanitarno, imamo višegodišnju suradnju sa ligom protiv borbe raka, Priločkim srcem i ponosni smo sponzor gradskog pjevačkog zbora iz Murskog Središća. Surađujemo i s školama u vidu donacija. Generalno smatram da svatko svojim i timskim kvalitetnim radom i zalaganjem može uspjeti u obrtništvu i u Hrvatskoj.– naglasila nam je Svjetlana Škvorc

Krojački obrt Anna ima maloprodajnu jedinicu u Prelogu koja je na Dan žena 8. ožujka poslavila 4 godinu poslovanja, a od nedavno Krojački obrt Anna ima i poslovnicu u Murskom Središću.

Adrese dućana su: Prelog Glavna 29 i Mursko Središće Frankopanska 18.

U njihovim maloprodajnim dućanima nude kvalitetnu ponudu cjelokupnog proizvodnog asortimana od tunika, majica, haljina te muškog, ženskog i dječjeg pamučnog rublja. Uz navedeno možete kupiti i assessoar (modne dodatke) u obliku marama, torbi, novčanika i remenja.

Posjetite ih i pronađite kvalitetnu, udobnu i modernu odjeću za sebe! Kroz svaku sezonu Anna je s Vama! Cijene su prihvatljive, a neke od odjevnih modela iz proteklih sezona možete kupiti i po nižoj promocijskoj cijeni.

Pratite ih i na Facebook profilu – Krojački obrt Anna

Najnovije