ŽENSKA ČAROLIJA u LifeClass Termama Sveti Martin

Kaže se da su žene te koje drže tri ugla kuće. Uzmemo li u obzir i poslovne obaveze nerijetko prezaposlenih majki, lako dolazimo do zaključka da je Dan žena dan koji se nikako ne smije zanemariti.

Iako svaki dan ima samo 24 sata, ženama ponekad ni 100 sati ne bi bilo dovoljno da obave sve što bi trebale, htjele, morale. Na sreću, 8. ožujka na Dan žena, svaka će od njih ‘ukrasti’ komadić vremena i posvetiti se samo sebi ili provesti dan u najdražem ženskom društvu.

Čarolija Wellness centra koja se ne propušta

Nakon napornog radnog dana, kuhanja ručka i pospremanja konačno odvojite vrijeme za svoje užitke. Zemlja se neće prestati vrtjeti oko svoje osi, kazaljke na satu će i dalje plesati svoj krug, a vi ćete napokon uživati u miru, tišini i zvuku vlastitih misli.

Od 18 do 22 sata budite u LifeClass Termama Sveti Martin i dopustite da ovaj put netko razmazi vas. Čeka vas nezaboravna Women’s Day Afroditina čarolija koju su osmislile upravo žene, wellness terapeutkinje Wellness centra.

Pripremile su vam slobodno korištenje svih sauna i hotelskog bazena, piling za tijelo, masku za lice, aromatične čajeve i još mnogo toga što će vam izmamiti osmijeh na lice.

Poželite li se opustiti uz masažu leđa, antistres masažu glave, vrata i lica ili isprobati tajlandsku antistres masažu, iskoristite čak 50% popusta s kojim vas Wellness centar časti 8. 3. od 18 do 22 sata.

Dobri zalogaji za još bolji dan

U Termama je nedavno svoj odmor provodio i slovenski masterchef Bine Volčić koji je, oduševljen namirnicama lokalnih proizvođača, odlučio pripremiti poseban menu za pripadnice ljepšeg spola.

‘Svijet zdravih užitaka’ tako u restoranu LeBatat povodom Dana žena priprema nezaboravne zalogaje prema recepturi slovenskog masterchefa. Vjerujte, ravioli punjeni sirom i orasima uz umak od batata zauvijek će osvojiti svačije nepce.

Žene u Pubu Potkova

Pub će na Dan žena širom otvoriti vrata svim damama koje vole zgrabiti mikrofon i prepustiti se ritmu dobre glazbe. Zablistajte na karaokama ili uživajte uz dobru atmosferu Aquarius benda u četvrtak 8. ili u petak 9. ožujka. Ženski vikend može početi.

Odmor koji zaslužuju sve žene

Sjećanje na jedan savršen dan s bliskim prijateljicama neće riješiti sve vaše privatne i poslovne probleme, ali će ih učiniti podnošljivijima i lakšima. Neprestana briga za druge često dovodi do toga da zaboravite same na sebe.

LifeClass Terme Sveti Martin s veseljem će barem na jedan dan staviti vas na prvo mjesto i posvetiti se vama i vašim potrebama. Vrijeme je da na trenutak zaboravite sve probleme i vratite zadovoljni osmijeh na lice.

Rezervirajte svoj termin pozivom na (040) 315 002 i 8. ožujka posvetite se sebi bez imalo grižnje savjesti. Zaslužujete to.

Više informacija potražite na Internet stranici. Pratite Facebook i Instagram profil Termi Sveti Martin i saznajte na vrijeme sve što vam ‘Svijet zdravih užitaka’ nudi.

Najnovije