SALON LJEPOTE PERLA od 1. ožujka u novom, većem i moderno uređenom prostoru

Salon Ljepote Perla djeluje već više od 3 godine, a od 1. ožujka je ponovo otvorio svoja vrata na staroj adresi Franje Punčeca 2 u Poslovnom centru Aurora u Čakovcu, ali u novom, većem i potpuno moderno uređenom prostoru na više od 150 kvadratnih metara.

Da biste bili zadovoljni sobom, odvojite malo vremena i novca kako bi zablistali ove godine. Odmaknite se od stresne svakodnevice i uživajte u posebnim tretmanima koje je Salon Ljepote Perla prilagodio upravo tome kako bi se vi osjećali sretno, ugodno i poželjno u svojem tijelu.

Ako želite zablistati ove godine, pravo je vrijeme da u ovo doba posvetite maksimalnu pažnju njezi svoga lica. U svojoj ponudi osim klasičnog čišćenja lica pripremili su za vas nove tretmane – dijamantna mikrodermoabrazija i radiofrekvencija, uz koje ćete se opustiti i napuniti baterije za nadolazeće obaveze.



Otklonite napetost i vratite sebi i svome tijelu vitalnost i životnu energiju!

Za to će se pobrinuti ljubazne djelatnice iz salona ljepote Perla koje su kozmetičarske struke, a njihovo višegodišnje iskustvo garantira vam vrhunsku kvalitetu usluge.

Pored tretmana njege lica, u svojoj širokoj ponudi izdvajaju usluge šminkanja, na raspolaganju su vam manikura i pedikura, gelirani nokti i trajni lak, kao i Lycon depilacija ili depilacije voskom i uz pomoć šećerne paste, oblikovanje obrva,ugradnjom ekstenzija trepavica, Lifting trepavica, Japansko iscrtavanje obrva te masaža.



– Trudimo se da kontinuirano radimo na nadogradnji postojećeg znanja i postepeno širimo paletu naših usluga, kako bismo zadovolji potrebe naših klijentica svih dobnih skupina. Stalnom edukacijom i praćenje novih modernih tehnologija i trendova proširit ćemo ponudu u našem salonu, rekla je Kristina Perčić, vlasnica salona Studio Ljepote Perla.

Povodom preseljenja salona i nadolazećeg Dana žena, pripremili su za vas popuste koje možete iskoristiti od 5. do 20. ožujka.

1) Čišćenje lica -20%
2) Radiofrekvencija lica (20 min) -20%
3) Dijamantna mikrodermoabrazija (45 min) -20%
4) Lycon depilacija noge + bikini Hollywood -20%
5) Lash lift trepavica -20%
6) Radiofrekvencija tijela (15 min) + anticelulitna masaža (15 min) -20%

Dođite u Salon ljepote Perla jer je to pravo mjesto gdje se možete opustiti, uživati i uljepšati, ali i riješiti sve nepravilnosti koje vas muče na koži tijela i lica.

Za svoj termin naručite se na broj 099 518 3486, putem Facebook stranice ili dođite u Studio Ljepote Perla na adresi Franje Punčeca 2, Poslovni centar Aurora Čakovec.

Salon je otvoren za vas radnim danom od 8 do 20 sati, te u subotu od 8 do 13 sati.

Najnovije