ROĐENDAN Algebra slavi i časti: 25% popusta na najtraženije programe obrazovanja

U ožujku Algebra slavi punih 20 godina rada, tijekom kojih je više od 120 tisuća pojedinaca pohađalo neku vrstu edukacije. Svima onima koji su tijekom 2 desetljeća prepoznali kvalitetu i predanost onome što rade, ali i onima koji će tek doći u Algebru daruju 25% popusta za upis u najtraženije programe obrazovanja.

Promjena karijere, želja za promaknućem te osobnim razvojem i usavršavanjem glavna su motivacija zbog koje sve više ljudi odlučuje dodatno ulagati u znanje i obrazovanje. Studije pokazuju da poznavanje nekog dodatnog područja, primjerice poznavanje digitalnog marketinga uz onaj klasični, znatno povećava šanse za promaknućem i većom plaćom.

Neki od programa obrazovanja za koje možete ostvariti značajan popust od 25% su, primjerice, programi iz područja razvoja aplikacija, dizajna, informacijskih tehnologija, marketinga (uključujući i internetski marketing), pripreme i provedbe projekata financiranih iz EU fondova ili, primjerice, osnove informatike. Akcija se odnosi na predavanja u učionici, ali i na online uživo nastavu, te vrijedi za upis u programe u Algebra centrima u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Puli, Zadru, Dubrovniku i Varaždinu.

U ponudi su i programi vezani uz knjigovodstvo i razne specijalističke akademije koje će vas pripremiti za polaganje certifikacijskih ispita, poput onih Microsofta i Red Hata. Još su i neki drugi programi, poput ECDL obrazovanja i osnovnih informatičkih znanja, na rođendanskom popustu od 10 posto.

– Posljednja anketa koju smo proveli među polaznicima naših programa obrazovanja pokazala je da je 58 posto polaznika koji su pohađali seminare obrazovanja s namjerom napredovanja u karijeri unutar nekoliko mjeseci i uspjelo u tome, što pokazuje da poslodavci vrednuju ovako stečena znanja i želju za kontinuiranim obrazovanjem. Kroz ovu rođendansku akciju želimo se zahvaliti svima koji su dosad iskazali povjerenje Algebri, ali i motivirati nove polaznike da razmotre edukaciju kao siguran put prema naprijed u svojoj karijeri – naglašava Hrvoje Balen, član uprave Algebre.

Iskoristite rođendansku akciju i dozvolite im da vam pomognu pronaći ono što volite i da u tome postanete izvrsni! Vidimo se u Algebri!

Najnovije