VINARIJA ŠTAMPAR u 2018. s novom web stranicom

Prije šest godina vina Štampar predstavljena su svijetu svojom prvom web stranicom. Od tada pa do danas vinarija je dnevno pomicala granice, postizala međunarodna priznanja kvalitete, zauzimala tržište i ulazila u nove projekte.

Nagrade su omogućile prve izlaske na strane festivale i pošiljke u zapadno europske zemlje. Istovremeno domaći su distributeri vinima Štampar snažnije pokrili jug države na kojem je, osobito u sezoni, sve veći broj stranaca imao priliku susreta s kvalitetom sa sjevera, a uočen je i pojačan dolazak domaćih i turista iz svijeta u Međimurje.

Web je postao važan ‘saveznik’ u komunikaciji s ino potrošačem, a nakon temeljite promjene dizajna svih etiketa i uvođenja novih vizualnih konstanti vinarije, neodgodivo se nametnula potreba kreiranja sasvim nove web stranice.

S prvim danima 2018.-te vina Štampar su na web sceni i u svemu novi. Čist i pregledan koncept, puno novih fotografija, znatnije proširen sadržaj, nove tekstove i pripremu za nekoliko europskih jezika potpisuje dizajn studio Reci Da.

Najnovije