IZRADA ključeva, sustavi zaključavanja i servis auto brava

Tvrtka GAMA d.o.o. osnovana je 1990. godine i bavi se proizvodnjom elektroničkih sklopova i uređaja, metaloprerađivačkom djelatnosti vanjskom i unutarnjom trgovinom.

U okviru ovih djelatnosti izdvaja se proizvodnja MTU prijamnika i uklopnih satova za upravljanje potrošnjom u elektrodistributivnoj mreži, izrada ključeva i servis auto-brava.

Kao ovlašteni partner tvrtke KOLNOA d.o.o. zastupnika firme MUL-T-LOCK, nudimo izradu i montažu sustava zaključavanja stambenih i poslovnih objekata.

Krajem studenog 2017. tvrtka je obogatila i proširila svoju ponudu sustava zaključavanja asortimanom tvrtke Titan koja je dobro poznata na našem tržištu.

Povodom blagdana kupcima nudimo POPUST od 5% na sustava zaključavanja TITAN (više cilindara na isti ključ).

Radi daljnjeg razvoja i potreba kupaca tvrtka Gama d.o.o. početkom studenog 2017. krenula je s nabavom mjernje opreme i modula za kopiranje kodiranih auto ključeva novije generacije.

Projekt nabave pod nazivom ‘Nabava mjernih uređaja i modula za kopiranje kodiranih ključeva’ uspješno je prijavljen za sufinanciranje na ‘Otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga E-impuls’.

Mjerna instrumentacija koristi se za vlastite potrebe tvrtke, dok nabavom modula za kopiranje ključeva tvrtka kupcima može ponuditi izradu kodiranih ključeva za novijia vozila marke: VW, Audi, Seat, Škoda, Ford, Fiat, Opel, Renault, Toyota i dr.

Ovaj projekt sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Obratite nam se s povjerenjem,

Gama d.o.o.
Preloška 104, 40 000 Čakovec
Tel. 040 364-250

Najnovije