GRABANT d.o.o. uspješno proveo projekt sufinanciran iz programa E-impuls

Grabant d.o.o. iz Otoka, 11. prosinca 2017. završava provedbu projekta Ulaganjem u novu opremu do jačanja konkurentnosti poduzeća Grabant. U okviru projekta nabavljena je oprema za izvršavanje instalacijskih radova te radno vozilo.

Projekt ulaganja je uspješno prijavljen za sufinanciranje na Otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga E-impuls, a provedba projekta obuhvaća razdoblje od 11. rujna 2017. do 11. studenog 2017.

Ukupna vrijednost projekta je 301.800,00 kn, od čega je Europski fond za regionalni razvoj projekt sufinancirao iznosom od 205.000,00 kn.

Poduzeće Grabant je kadrovski i stručno kapacitirano za obavljanje poslova uvođenja plinskih, vodovodnih te instalacija grijanja i klimatizacije.

To znači da uobičajeni posao koji sklapa poduzeće podrazumijeva da će Grabant d.o.o. izvesti kompletnu instalaciju od ulične mreže ili slobodnog ventila do objekta i u objektu kad je u pitanju plinska instalacija ili od vodomjernog okna do objekta i unutar objekta kad je u pitanju vodovodna instalacija. Poslovi instalacije grijanja i klimatizacije podrazumijevaju sprovođenje svih instalacija u objektu i priključivanje na pogonske uređaje i izlazne jedinice.

Ostvarenjem ciljeva projekta poduzeće će povećati učinkovitost poslovanja što će doprinijeti jačanju konkurentnosti, a u konačnici se očitovati kroz povećanje prihoda, smanjenje troškova, rast dobiti i novim zapošljavanjem u Grabant d.o.o.

Priprema projektne prijave i provedba projekta sukladno pravilima poziva E-impuls provedena je u suradnji s Regionalnom razvojnom agencijom Međimurje REDEA d.o.o.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost Grabant d.o.o.

Najnovije