PROIZVODNI PROCES SKROJEN PO MJERI u krojačkom obrtu ‘Anna’

Krojački obrt ‘Anna’ nudi širok asortiman odjevnih predmeta zahvaljujući neprestanim ulaganjima u modernu tehnologiju i jačanju vlastitih kapaciteta. Trenutno zapošaljava ukupno 15 djelatnika i nudi vlastite proizvode na dvije lokacije.

Butik Anna u Prelogu (Glavna 29) uspješno posluje više od tri godine, a nedavno je otvoren i butik Anna u Murskom Središću (Frankopanska 18).

Obrt je 24. 11. 2017. završio s provedbom projekta “Proizvodni proces skrojen po mjeri” sufinanciranog iz programa E-impuls 2016.

Aktivnosti projekta su bile nabava novih strojeva te informacijsko-komunikacijske tehnologije, a rezultat je uvedena nova tehnologija koja je omogućila dodatno zapošljavanje te proširenje proizvodnog asortimana i usluga obrta.

Projekt je trajao 6 mjeseci, od 24. svibnja 2017. do 24. studenog 2017. Ukupna vrijednost projekta je 159.065,00 kn, od čega je Europski fond za regionalni razvoj projekt sufinancirao sa 108.164,00 kn.

U buticima ‘Anna’ možete pronaći haljine, tunike, majice, suknje, bluze, hlače, tajice i donje rublje (dječje, muško i žensko), do veličine 52.

Svi materijali su pažljivo birani, imaju certifikat oko-tex standard 100, dok su modeli svojim dizajnom i krojem prilagođeni urbanom načinu života.

Priprema projektne prijave i provedba projekta sukladno pravilima poziva E-impuls provedena je u suradnji s Regionalnom razvojnom agencijom Međimurje REDEA d.o.o.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost Krojačkog obrta ‘Anna’

Najnovije