VIDEO I FOTO Vrijedan jubilej – 35 godina AC Baumgartner Čakovec

1. rujna ove godine navršilo se 35 godina od kada u Čakovcu u Ulici braće Graner 2 djeluje AC Baumgartner d.o.o. Toga su dana 1982. godine Ivanu Baumgartneru iz tadašnjeg Martina na Muri ondašnje službe tadašnje Općine Čakovec izdale dozvolu za početak osnivanja automehaničarske zanatske radnje iz koje je izrastao suvremeni prodajno poslovni prostor, jedan od najmodernijih i najuslužnijih u ovom dijelu Hrvatske.

Nije to bio dan za neka posebna slavlja, dan za ispijanje šampanjca. Bio je to dan kao i svaki drugi, ispunjen radnim obvezama i zadacima, tek vrijeme za prisjećanje najvažnijeg što se dogodilo kroz 35 upornog i predanog rada svih onih koji su kroz AC Baumgartner prošli i koji su ugradili dio sebe u njegov rast i razvoj.

BMW i Suzuki

Bilo je samo pitanje vremena da se 57-godišnji direktor AC Ivan Baumgartner prisjeti onog najvažnijeg: – Sve postignuto plod je marljivog rada koji nam je iz godine u godinu donosio evidentne rezultate i našu prepoznatljivost – kaže direktor te ističe kako su prošle 23 godine kada u njihovom sklopu djeluje ovlašteni BMW servis koji od 1. rujna 2013. godine ima potpisanu izravnu suradnju s ovom renomiranom svjetskom tvrtkom za proizvodnju vozila. A prošlo je 18 godina kako su ovlašteni BMW moto servis, a 10 godina od kako su servis za Mini vozila.

– S radošću ću se osvrnuti na posljednje tri godine kako je naš AC počeo surađivati s uglednom tvrtkom Suzuki i to zbog naše visoke kvalitete i dobre cijene te izravnog ugovora s tvornicom. Na tom polju postižemo zavidne rezultate međusobne suradnje – kazao je ponosno direktor te je rekao kako je posljednja godina rezultirala i prodajom te servisom njihovih motora, kao i otvaranje Suzuki prodajnog centra u Varaždinu.

Kako dalje?

– U prvom planu će nam biti edukacija naših novih djelatnika kako bi se mogli nositi sa suvremenim zahtjevima napredne tehnologije kod automobila i motora – istaknuo je direktor primarni cilj. Uz to najavio je preinake u zgradi prodajnog prostora s ciljem dobivanja još veće površine.

Zahvala radnicima i klijentima

– Ovo je trenutak da se uprava tvrtke zahvali svim svojim djelatnicima na marljivom i predanom radu jer bez njih i tih njihovih vrlina ovakvi rezultati bili bi teško ostvarljivi – istaknuo je prvi čovjek tvrtke ne zaboravivši uputiti i riječi zahvale njihovim vjernim klijentima.

Najnovije