DIDASKO – sedam važnih razloga za učenje stranih jezika!

O važnosti stranih jezika sve se više govori, a mediji poseban naglasak stavljaju na odlazak u inozemstvo u pravilu uvjetovan ekonomskom situacijom u državi. U tom segmentu, najpopularniji jezici, engleski i njemački, traženi su kao nikad do sada. Međutim, razloga za učenje stranih jezika je bezbroj.

Didasko, jezično edukativni centar za vas je izdvojio sedam najvažnijih razloga.

• Znanje barem dvaju stranih jezika sve češće je ključan uvjet za zaposlenje.
• Mnogi uče strani jezik kako bi u poslovanju sa strankama ili pri sklapanju poslova bili uvjerljiviji.
• Tečnost u govoru barem jednog stranog jezika jedan je od uvjeta za napredovanje na radnom mjestu.
• Znanje stranih jezika mladima otvara brojne mogućnosti studiranja u inozemstvu.
Čitanje stručne literature na stranom jeziku je puno lakše i brže bez neprekidnog traženja nepoznatih riječi po rječniku.
• Učenje stranih jezika daje nam osjećaj da smo napravili nešto za sebe, proširili svoje vidike i otvorili nove mogućnosti osobnog razvoja.
Putovanja su puno ugodnija ako barem malo govorite jezik države u koju putujete, a kontakti s ljudima su prisniji i opušteniji.

Ne smijemo zaboraviti naglasiti da učenje stranog jezika ne mora biti samo mukotrpan rad. Učenje stranih jezika povezano je s ugodnim druženjem i upoznavanjem zanimljivih ljudi sa sličnim ciljevima. To je i vrlo koristan način provođenja slobodnog vremena te jedan od načina održavanja mentalne kondicije. Tako i u Didasku brinemo o svakom polazniku kako bi između ostalog učenje prvenstveno doživjeli kao pozitivno i poticajno iskustvo!

Ako nas još niste upoznali, pridružite nam se na besplatnim prezentacijskim satovima za odrasle ili za one najmlađe i uvjerite se u učinkovitost naših metoda podučavanja. Povedite sa sobom i prijatelja – lakše je u dvoje!

Imate li pitanja pišite nam na info@didasko.com.hr ili nas nazovite na 099 259 1701.

Nemojte čekati! Rezervirajte svoje mjesto već sada jer svim odraslima za upis do 20.9. darujemo 10% popusta na cijenu tečaja. Saznajte više OVDJE


Djecu 1. i 2. razreda pozivamo da nam se pridruže na besplatnim STORYTELLING RADIONICAMA koje će se održati u Didasku u Prelogu u petak, 8. rujna u 18 sati, te u Čakovcu u subotu, 9. rujna u 9.30 sati.

Nadamo se da smo vam uspjeli približiti neke od prednosti znanja stranih jezika. Odaberite između engleskog, njemačkog, francuskog, talijanskog, španjolskog, ruskog ili mađarskog jezika.

Nazovite već danas Didasko na 040 391 072 ili pošaljite e-mail na info@didasko.com.hr i dogovorite:

• termin za savjetodavni razgovor
• besplatno testiranje predznanja
• dolazak na probni sat

Nakon toga odlučite o upisu u program koji će biti baš po vašoj mjeri.

Želite li odmah testirati svoje znanje?

Riješite online test predznanja za engleski jezik OVDJE

Dobro nam došli!

Više na www.didasko.com.hr

Najnovije