Špancirfest miriši na dobro uz odličnu ponudu hrane iz Restorana Raj

Uz ukusne specijalitete nagrađivane kuhinje Restorana Raj ne možete biti bliže raju i ovog Špancirfesta.

Domaće namirnice, specijaliteti varaždinskog kraja, moderan pristup u pripremi i prezentaciji svakodnevno možete očekivati u restoranu Raj u centru grada.

Mamit će vas toplim ambijentom, mirisima s tanjura i zvucima tamburice koji su garancija za dobar provod kako za poslovne prigode tako i za obiteljska druženja.

Posebne pogodnosti
– Špancir menu-e moguće je rezervirati za period od 18.08.-27.08. u terminima od 12 do 21 sat.

– Špancir snack party ponudu moguće je rezervirati za period od 21.8.-24.08. u terminima od 15 do 19 sati

– Za rezervacije na 1. katu restorana odobravaju popust od 10% na ukupni račun

– Svi popusti se odnose za rezervacije na bazi najmanje 6 osoba i dogovorene najkasnije do 14.08.2017. (za grupe veće od 20 osoba nude mogućnost dogovora i oko drugih vremenskih perioda rezervacija)

Rezervirajte svoje mjesto što prije i iskoristitie ovu promotivnu špancir ponudu. Za dodatne informacije i rezervacije javite se na: Damir Crleni, direktor ugostiteljstva Turist d.o.o. Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin, Hrvatska te na broj mobitela 098/446-817 ili broj telefona 042/395-771.

Također, za sve dodatne informacije i rezervacije možete im se javiti i na mail ugostiteljstvo@hotel-turist.hr ili raj@hotel-turist.hr. Cjelokupnu ponudu povodom Špancirfesta pogledajte na internet stranici Restorana Raj.

Najnovije