TRADICIJA roštiljanja s KIŠ-om

Sezona roštiljanja u punom je jeku. Okusi i mirisi koji upotpunjuju nepce, tradicija koja ostaje, mirisi koji se pamte, a okusi koji se ne zaboravljaju, u opisu su mesnica Kiš.

Međimurski roštilj iz Kišove mesnice, sačinjen je od najboljeg mesa s područja Međimurja, Zagorja i Podravine.

U povijesnom radu duljem od 60 godina te svakodnevnom distribucijom u mesnicama Kiš diljem Međimurja na dobro poznatim lokacijama, i vi se možete opskrbiti svačim što volite i za što ste u određenom trenutku raspoloženi.

Svakodnevno svježe meso, mesne prerađevine, kobasičarski proizvodi, mali su dio asortimana koji se može odabrati i kupiti u mesnicama Kiš u Donjem Kraljevcu, Čakovcu, Prelogu, Murskom Središću i Domašincu.

Želite li oplemenjeni okus, preporučamo vam meso savršeno dotjerano i spremno za roštilj, pripremljeno izbalansiranim marinadama i prirodnim začinima. Savršeni komad mesa, bilo koje vrste, i bez marinada, ostaje savršeni.

Bez umjetnih bojila, aditiva, meso sa seoskih dvorišta sjeverozapadne Hrvatske te strogo kontroliranog podrijetla samo su dio priče koja je započela 1955. godine.

Želite li tradicionalni roštilj s Kišovim jegerom, Murskom kobasicom, Dedinom , Starinskom, ili poznatim roštilj program sa Šiš – čevapima, Vražjim pločicama, Junećim čevapima , Pljeskavicama , ii i one najzahtjevnije ostaviti će bez daha.

Hamburger, Carsko meso, Vrat, Ramsteak , omiljeni su sadržaj na svim, a ne samo međimurskim stolovima tijekom večernjih ljetnih druženja s najmilijima.

Za one najmanje hrenovke na roštilju bez dodataka i sa prirodnim začinima , svakako će biti izvrstan obrok, bez obzira da dio dana.
Svo odabrano meso, bez obzira na vrstu, zasigurno će biti savršena poveznica između vas, vaših prijatelja, očekivanja i doživljaja.

Naša ljetna priča roštiljanja je započela, a Vas nestrpljivo očekujemo u Vama najbližoj mesnici Kiš! Sigurni smo da ćete sa Kišom oplemeniti očekivana druženja i doživljaje!

>>> Pratite Facebook stranice Mesnice Kiš!

Najnovije