TTS Sport Fest 2017 – Sajam sporta, zdravlja i ljepote prvi puta u Varaždinu

TTS Sport centar ove je godine ponovno, po sedmi puta, domaćin velikog međunarodnog CrossFit natjecanja – Varaždin Throwdown s 140 natjecatelja iz čitave Europe.

Kako bi ove godine Varaždin Throwdown zasjao u punom sjaju, TTS Sport centar uz natjecanje organizira i prvi Festival sporta, zdravlja i ljepote kako bi se varaždinski poduzetnici i drugi izlagači predstavili domaćoj i međunarodnoj zainteresiranoj publici.

Sajam i natjecanje održat će se na prostoru TTS Sport centra, Ognjena Price 34 u Varaždinu 27. i 28. svibnja.

Za sajam je previđen prostor u velikoj sportskoj dvorani veličine 2000 m2, a natjecanje će se održati na vanjskom malo-nogometnom terenu TTS-a.

Ulaz na oba događanja je, naravno, besplatan, a sve s ciljem upoznavanja publike i svih zainteresiranih s proizvodima i uslugama u sektorima zdravlja, sporta i ljepote.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane izlagače da nas kontaktiraju zaključno s 15.5.2017. u TTS Sport centar na e-mail andreja@tts-sport.hr ili na telefon +385 42 490 856gdje mogu dobiti detaljne informacije o eventu kao i ponudu.

Također pozivamo sve sportske klubove i sportske udruge kao i udruge koje se bave unapređenjem života osoba oboljelih od specifičnih bolesti da nam se pridruže i predstave bez kotizacije.

Prostor, struja i wi-fi na sajmu su svim izlagačima POTPUNO BESPLATNI za prvu godinu.

Jedini trošak izlagača je kotizacija za marketing u ukupnom iznosu od 500 kn za oba dana. Kompletan iznos kotizacija kao i dodatna sredstva koja osigurava TTS Sport biti će utrošeni u marketing u punom iznosu.

Neprofitne udruge i sportski klubovi oslobođeni su plaćanja kotizacije za marketing!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije