RESTORAN FORTUNA Novosti – Dostava hrane i sobe s tri zvjezdice

Restoran Fortuna potaknut višegodišnjim iskustvom u ugostiteljstvu i željom za napretkom i širenjem svoje ponude, od nedavno je bogatiji za nekoliko segmenata.

Novouređene sobe s tri zvjezdice

U Fortuni od sada možete zatražiti i smještaj u novouređenim sobama “Fortuna” *** koje su smještene na 1. katu zgrade, iznad samog restorana. Riječ je o bogato opremljenim sobama, od kojih svaka ima zasebnu kupaonicu, lcd televizor, telefonsku liniju, neograničen pristup internetu.

Pri uređenju soba puno se pažnje posvetilo i najsitnijim detaljima kako bi boravak gostima bio što ugodniji. Uz uslugu boravka, u restoranu će vam ponuditi doručak, ručak i večeru, a tu su i brojni dodatni sadržaji koje vam osoblje restorana može ponuditi ako ste gost u njihovim sobama.

Dostava hrane radnim danom

Sljedeći novitet u Fortuninoj ponudi je dostava jela. Osim što je proširen kompletni jelovnik, od sada možete naručiti i dostavu jela na željeno mjesto. Restoran Fortuna u svoj jelovnik je uvrstio odlične pizze, više vrsta tjestenina i salata, Rubelj ćevape, pljeskavice, brojna druga jela s roštilja, domaće lepinje, ribe, lignje i još puno toga.

Dostavljaju i gablece od ponedjeljka do petka, za sve koji u toku radnog vremena žele pojesti topli kuhani obrok. Također u Fortuni je u ponudi i nedjeljni ručak. Svake nedjelje možete birati između više vrsta jela, od juhe, glavnog jela i deserta.

Vjenčanja u Fortuni

Svakako treba spomenuti i vjenčanja kojima u Fortuni pridaju posebnu pažnju već od samog dolaska mladenaca na informativni razgovor. U ponudi imaju velik broj svadbenih jelovnika po vrlo prihvatljivim cijenama. Svi mladenci u Fortuni gratis dobivaju postavu okruglih stolova i bijele presvlake za stolice kao i niz drugih pogodnosti. Na svadbama se toči kvalitetno vino vinarije Cmrečnjak.

Fortunu karakterizira dugogodišnja tradicija kao i moderan pristupom vjenčanjima. Novouređeni interijer u neutralnim tonovima prilagodljiv je dekorativnim željama svake mladenke. Cilj im je dati mladencima vrhunsku uslugu kako bi mogli biti opušteni i sretni domaćini.

U Fortuni vam mogu ponuditi i vrhunska dekorativnu rasvjetu koja pridonosi kompletnom ugođaju na vjenčanju. Ponuda je zbilja široka, no ako zatražite bilo što drugo, rado će vam udovoljiti u svakom trenutku, jer je njihov interese vaš osmjeh i zadovoljstvo.

Razna događanja u Fortuni

S istom pažnjom posvećuju se i svim ostalim događajima koje organiziraju za vas, od krštenja, godišnjica, rođendana do raznih poslovnih ručkova ili predavanja.

Restoran Fortuna vas poziva da na vrijeme rezervirate svoje mjesto za lijepi provod . Njihovo osoblje pobrinut će se da vam bude ugodno, uz ukusnu hranu i vino.

Za sve informacije stoje vam na raspolaganju na broj telefona 040 / 631 144 ili 099 / 829 8344, a možete ih kontatirati i emailom ili putem Facebook stranice.

Najnovije