MULTIPRO poklanjao 20% popusta povodom Dana zaštite na radu

28. travnja obilježava se Svjetski dan sigurnosti i zaštite zdravlja na radu, kao i Dan sjećanja na ozlijeđene i preminule radnike.

Tvrtka Multipro d.o.o. iz Čakovca, koja se bavi prodajom kvalitetne radno-zaštitne opreme i promotivnih artikala, vodi računa o tome da se što veći broj ljudi informira i osvijesti o važnosti zaštite i sigurnosti prilikom obavljanja poslova.

Upravo iz tog razloga, i ove godine u znak podrške Svjetskom danu sigurnosti i zaštite zdravlja na radu, poklanjaju majice i rukavice te dijele informativne letke po gradu.

U petak, 28. travnja svim kupcim u njihovom maloprodajnom dućanu te putem webshopa poklanjaju 20% popusta na ukupnu kupovinu!

Poznavanje tržišta, potreba i navika kupaca, te višegodišnje iskustvo u segmentu zaštite na radu dovelo je do osnivanje tvrkte Multipro d.o.o. 2013. godine, unatoč gospodarskoj krizi i nepovoljnom poslovnom okruženju. Mlada, suvremena i ambiciozna tvrtka danas ima šest zaposlenih, a taj se broj svake godine povećava. Uz rast broja zaposlenih, godišnje raste i promet tvrtke što je dovelo do investicije vrijedne dva milijuna kuna – IZGRADNJA poslovnog prostora u Mihovljanu, s ciljem proširenja poslovnih kapaciteta.

Pouzdanost, temeljitost, ljubaznost, kvaliteta usluge i brzina samo su neke od karakteristika kojima nastoje očuvati i unaprijediti dosadašnja, ali i ostvariti nova partnerstva sa što većim brojem tvrtki iz Hrvatske i inozemstva.

Neki od proizvoda iz njihovog asortimana za kompletnu zaštitu tijela u radnom okruženju su:

– Radna odjeća (odijela, mantili, radne hlače i jakne, kombinezoni, prsluci…)
– Radna obuća za sve namjene
– Zaštitne rukavice za sve namjene
– Sredstva za zaštitu glave u radnom okruženju
– Jednokratni asortiman (polipropilen, lateks, nitril…)

Uz navedeni asortiman, u ponudi se također nalaze i promotivni artikli: t-shirt majice dugih i kratkih rukava, polo majice, kape, prsluci, jakne, pregače i slični artikli.

Uz to nude i uslugu apliciranja loga sitotiskom ili strojnim vezom, kako biste personalizirali Vašu radnu odjeću.

Kako bi Vam olakšali informacije i samu kupnju, te uštedjeli vrijeme, robu možete kupiti i putem njihovog webshopa.

Za sve upite i ostale informacije možete se obratiti njihovoj prodajnoj službi putem telefona, telefaksa, e-pošte ili osobno na njihovoj adresi.

Multipro d.o.o.
Ivana Mažuranića 2
Tel.: 040/633-069
Fax: 040/630-009
Mobitel: 099/793-1451
info@multipro.hr
www.multipro.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije