NOVA LOKACIJA trgovine Triumph – 30% popusta na sav asortiman

Svoju staru, mnogim ženama znanu adresu u ulici Matice Hrvatske 6 (Millenium centar), Triumph trgovina donjeg rublja, kupaćih kostima i drugih proizvoda, zamijenila je novom adresom. Od ponedjeljka, 10. travnja 2017. nalazi se u Ulici Eugena Kvaternika 8 u Čakovcu.

Triumph je trgovina u koju već 14 godina zalaze mnoge žene, željne modernog izgleda, novih krojeva i inovativnih materijala koji osiguravaju maksimalnu udobnost pri nošenju.

Nudi moderno donje rublje za svaku životnu dob koje osigurava privlačan, atraktivan i seksipilan izgled.

Triumph donosi najveći i najnoviji izbor donjeg rublja, grudnjaka bez rubova, pamučnog rublja, sexy rublja, kupaćih kostima – jednodijelnih i dvodijelnih, spavaćih programa, čarapa, posebnih kolekcija za oblikovanje tijela i još mnogo toga.

Kupaće gaćice, Navigare potkošulje i gaćice dio su muškog programa koji se nalaze u trgovini.

Pored njemačke modne marke Triumph, jednog od vodećih svjetskih proizvođača donjeg rublja, nalazi se i marka Maryan Melhorn.

Iako je trgovina Triumph otvorena svaki dan od 8 do 13 i od 16 do 19 sati, službeno otvorenje bit će u srijedu, 19. travnja 2017. kada se očekuje dolazak direktora modnog branda Triumph. Vrijedi doći pogledati, očekuje vas prigodan domjenak i u suradnji s ženskim časopisom Glorija, pripremili su za vas 30% popusta na sav asortiman.

Najnovije