MOJSTAN.INFO Osigurajte moderan obiteljski život uz vrhunski stan po mjeri

Kvalitetno rješavanje stambenog pitanja preduvjet je za moderan obiteljski život. Želite li mirnu, sigurnu i udobnu životnu sredinu? Odgovor je stambeno – poslovna zgrada u Vukovarskoj ulici u Čakovcu koju je dizajnirao poznati arhitekt Leo Modrčin.

Svaka stambena jedinica dolazi sa pripadajućim spremištem i vanjskim parkirnim mjestom u dvorištu ograđenom kliznim dvorišnim vratima. Kupci mogu birati između otvorenog i natkrivenog parkirnog mjesta, a zgrada posjeduje i energetski certifikat razreda ‘A’. Ova samostojeća zgrada sadrži 36 stambenih jedinica, dok su poslovni prostori, koji se nalaze na prve dvije etaže, odijeljeni zasebnim ulazom.

Na ostalim etažama nalaze se dvosobni (50 – 60 m2), trosobni (70 – 88 m2) te četverosobni (110 – 130 m2) stanovi povezani dizalom. Pedeset parkirnih mjesta nalazi se na jugoistočnom dijelu čestice.

Stanovi imaju kvalitetno izvedenu PVC stolariju s troslojnim staklima te aluminijske rolete punjene poliuretanom zbog dodatne zvučne i toplinske izolacije. Zidovi između jedinica izvode se od punog betona te garantiraju punu privatnost. Unutarnja drvena stolarija uparena je s bravama te kvakama od inoxa.

Grijanje je izvedeno kombinacijom plinskih bojlera i radijatora. Stanovi su opremljeni protuprovalnim ulaznim vratima i interfonom te klima – uređajima. Podovi hodnika, kuhinje i kupaonice obloženi su keramičkim pločicama, dok je u blagovaonici, dnevnoj i spavaćim sobama korišten parket.

Zgrada se nalazi u blizini nekoliko srednjih škola zbog čega je izrazito privlačna za obitelji s djecom. Sve fotografije stanova, kao i dodatne informacije o stanovima i zgradi potražite na Facebook stranici MojStan.info te Internet stranici Moj Stan Info. Također, sa svim upitima možete im se javiti i telefonski na 091/34 00 100 ili emailom na mojstan.info@gmail.com.

Najnovije