GRIJANJE na drvnu biomasu (drva i pelete) i dalje najpovoljnije

Duga hladna zima je prošla, iako nas trenutno prate kišni i tmurni dani. Ipak s veseljem očekujemo prve zrake sunca. Visibabe i ostali vjesnici proljeća zabijelili su šumarke, a ljudi već vrijedno pripremaju drva za slijedeću sezonu grijanje. A kako i ne bi kada su svi koji su se ove hladne zime grijali na drva ili pelete, uvidjeli razliku u cijeni grijanja na drvnu biomasu i ostalih energenata. Cijena drvene biomase i dalje je najpovoljnija.

Pred nama je period proljeća i ljeta kada je idealno vrijeme da grijanje u kući ili stanu preuredimo i uvedemo alternativno grijanje koje nam donosi savršenu toplinu i istinski ugođaj vatre, a još je k tome i cjenovno prihvatljivo.

Peći na pelete – za grijanje prostora i za centralno grijanje

Poduzeće Senko već 30tak godina povezujemo sa kvalitetnim grijanjem na drva, a posljednjih godina i grijanjem na pelete – drvnu biomasu. Još i danas ima domaćinstava koje imaju u upotrebi te prve primjerke Senko štednjaka na koji se može kuhati, zagrijavati prostor, grijati topla voda te grijati cijela kuća putem centralnog grijanja. Svih ovih godina mnogo je domaćinstava koji se nisu željeli odreći ili zamijeniti sigurno i ekološko grijanje na drva.

Svi trendovi u poduzeću Senko dočekani su kao izazovi te praćeni vlastitim razvojem i proizvodnjom raznolikih uređaja – različitih kalorijskih vrijednosti i proširenih mogućnosti koji takvi proizvodi mogu imati. Prošireni je asortiman proizvoda i u ponudi su već nekoliko godina Peći na pelete. Sofisticirani uređaji koji pružaju ekološki prihvatljivu i jeftinu alternativu za grijanje Vašeg doma.

Grijanje na pelete daje Vašem domu pravi prirodni ugođaj. Drveni peleti imaju prednost kao ekološki proizvod bez osjećaja nedostatka komfora nasuprot uljnom ili plinskom grijanju.

Asortiman peći na pelete za grijanje prostora pogledajte OVDJE, a peći na pelete za centralno grijanje OVDJE.

Prednosti peći na pelete:
• Potpuno automatiziran sustav grijanja
• Jednostavno rukovanje i podešavanje
• Upravljanje pomoću daljinskog upravljača
• Timer
• Priključak za dovod svježeg zraka
• Reguliranje temperature prostora pomoću termostata
• Sigurnosni uređaji
• Peći na pelete za centralno grijanje imaju najviše opreme na tržištu

A više o prednostima pročitajte OVDJE

Klasični Senko štednjaci

Ponuda klasičnih štednjaka također se iz godine u godinu proširuje i trenutno imamo u ponudi tri modela sa pećnicom u širini od 60, 75 i 90 centimetara što se pokazalo da zadovoljava potrebe kupaca. U ponudi su štednjaci u inox varijanti ili u bordo- crvenoj, antrazit ili krem boji te se mogu uklopiti u željene tonove postojećih ili novih kuhinja.

NOVI MODEL ŠTEDNJAKA NA KRUTA GORIVA ZA CENTRALNO GRIJANJE za 30 godina razvoja i proizvodnje

• novi (robusniji) dizajn štednjaka • veća pećnica i ložište (panoramsko staklo) • veća efikasnost štednjaka • bolji prijenos topline u samom ložištu • niske emisije štetnih plinova • zadovoljeni zahtjevi najstrožih europskih normi



I na kraju, ali ne i nevažno ističemo EN norme prema kojima su svi Senko proizvodi razvijani i proizvedeni:

EN 12815 – uređaja za kuhanje i grijanje na kruta goriva
EN 13229 – ugradbenih kamina za grijanje na kruta goriva
EN 13240 – grijalica prostora na kruta goriva
EN 14785 – grijalica prostora na drvene pelete

Strogo poštivanje ovih normi jamči kvalitetnu i sigurnu upotrebu proizvoda te zaštitu svih zakonskih prava potrošača.

Senko d.o.o. Štefanec, Vladimira Nazora 22

Tel.: +385 (0)40 337 344, Fax: +385 (0)40 337 906

E-mail: info@senko.hr, web: www.senko.hr

Radno vrijeme izložbenog salona: Radnim danom od 8 do 17 h, Subotom od 8 do 12 h

Najnovije