U VELJAČI Čajaonica i Vikend čajanka u restoranu i vinariji Shamper

‘Ako vam je hladno, čaj će vas ugrijati. Ako vam je vruće, čaj će vas rashladiti. Ako ste depresivni, čaj će vas razveseliti. Ako ste uzbuđeni, čaj će vas smiriti’ – izreka je britanca Williama Ewarta Gladstonea s kojom se u restoranu i vinariji Shamper u Čakovcu u potpunosti slažu. Čaj koji se poslužuje u samom restoranu od lokalnog je dobavljača ‘ČokoČaj’ iz Čakovca.

Da bi se u samom Međimurju potaknula kultura ispijanja čaja kako to rade Englezi i mnogi drugi, Shamper u suradnji s ČokoČajem organizira događanje naziva ‘Čajaonica’. Posjetite edukativna predavanja na kojima možete saznati sve informacije o pripremi, vrstama te načinu ispijanja čaja. Kratka druženja u trajanju od sat vremena održat će se svakog četvrtka u veljači, a broj mjesta je ograničen na 20 osoba po terminu. Požurite s prijavom i uz simboličnu cijenu od 20 kuna naučite nešto novo, isprobajte različite vrste čaja i zasladite se čajnim kolačićima. Link na prijavu: http://shamper.hr/wp/cajaonica-u-shamperu/

Nakon što ste naučili sve o čaju i načinima ispijanja, restoran i vinarija Shamper svake je subote i nedjelje za sve zaljubljenike čaja pripremio posebnu ponudu. Tako za samo 20 kuna možete uživati u čaju i kolačićima, razmijeniti iskustva s ostalim zaljubljenicima i prenositi kulturu ispijanja čaja na svoje prijatelje i obitelj. Povedite ih i dođite u Shamper svake subote i nedjelje od 16:00 do 18:00 sati i uživajte u ovom toplom napitku.

Sve dodatne informacije možete potražiti na stranici www.shamper.hr ili dobiti na broj telefona +385 40 390 777.

Najnovije