Lorella – za suvremene žene koje se žele moderno i sa stilom odijevati!

Drage dame, tražite li na jednom mjestu dizajnerske haljine i tunike, hlače, blejzeri i veste, kaputi i jakne… i sve to u veličinama od 36 do 54 dođite u Butik Lorella u Čakovcu! Oduševit će Vas i njihovi asimetrični krojevi, klasično elegantni ili sportski koji će idealno pristajati svakoj figuri i željenom stilu.

Izbor je velik, u svim veličinama stoga je vrijeme da vas navigiramo na idealno mjesto gdje ćete obaviti pravi ženski šoping!

Butik Lorella Čakovec (Trgovački centar Konzum – prizemlje), Zagrebačka 87.

Lorella butuk je za sve suvremene žene koje se žele moderno i sa stilom odijevati. U ponudi imaju brojne modele elegantne odjeća za službenice u bankama, državnim službama, gradskim upravama, školama. Haljine, suknje, hlače i bluze za studentice za promocije diploma.

Lorella je samo za vas preuredila i povećala prodajni prostor, koji je također proširen asortimanom maturalnih haljina, vjenčanica i haljina za hižne mamice.

Potražite ih i na Facebooku, a u fotogaleriji pogledajte samo dio bogate ponude najnovije kolekcije hrvatskih, njemačkih i turskih proizvođača!

Najnovije