Dobitnica godišnjeg pranja vozila u Autowellnessu preuzela nagradu

U srijedu 4. siječnja 2017. u Autowellness samoposlužnoj autopraonici u Varaždinu sretnoj dobitnici velikog finalnog izvlačenja nagradnjače je uručena nagrada.

Od mjeseca kolovoza prošle godine svaki je mjesec Autowellness izvlačio dobitnika među onima koji su stisnuli ‘like’ njihove Facebook stranice te je podijelili na svom zidu. Četiri sretna dobitnika tako su iskoristili svoje nagrade (besplatno mjesečno pranje vozila) u Autowellness samoposlužnim autopraonicama u Čakovcu, Varaždinu i Ludbregu.

Uz dolazak blagdana održano je prigodno božićno izvlačenje u kojem su sudjelovali svi oni koji su tijekom svih spomenutih mjeseci ‘lajkali’ njihovu stranicu te je podijelili na svom zidu.

Najviše je sreće imala Laura Strelec iz Varaždina koja je osvojila besplatno godišnje održavanje automobila u Autowellness samoposlužnim autopraonicama.

Sretnoj je dobitnici nagradu (magnetski ključić s vrijednošću godišnjeg pranja vozila) uručio voditelj poslovanja Autowellness samoposlužnih autopraonica te je detaljno upoznao sa sustavima pranja te načinom uporabe različitih uređaja koji su na raspolaganju korisnicima.

Najnovije