Provozaj u petak i subotu Suzuki S-Cross i osvoji novi Ignis u AC Baumgartner!

>> Provozaj danas i sutra Suzuki S-Cross i osvoji novi Ignis u AC Baumgarter!

Ovog petka i subote (16. i 17. prosinca) održava se roadshow u kojem se testira Suzukijev S-Cross u salonu AC Baumgartner u Čakovcu. Svi koji ne stignu u petak, mogu se prijaviti i za vožnju u subotu te mogu sudjelovanjem u natječaju i time osvojiti Novi Ignis.

Kako je bilo jutros u AC Baumgarter uvjerili smo se i sami, brojni vozači već prvog dana pohrlili su u salon Baumgartner, da isprobaju svoje vozačke vještine. Ovog puta nije se tražila brzina, već ekonomičnost. Iako to zvuči jednostavno, no nije, u dinamičnim uvjetima na cesti, kakvi vladaju na praktički svim cestama, zapravo i vrlo zahtjevna zadaća. Zadatak je odvesti pet kilometara od salona, u bilo kojem pravcu, uz što manju potrošnju goriva. Uz sudionice roadshowa, u vozilu su i predstavnici Suzukija, koji posebnim uređajima mjere potrošnju goriva.

– Bio sam za sada najbolji, vozio sam prema Nedelišću i nije bilo gužve na cesti. Prosječna potrošnja bila mi danas najmanja, što je za sada jako dobro, no možda bude i boljih vozača – rekao nam je Kristijan iz Donjeg Pustakovca jedan od vozača S-Crossa

Novi Suzuki S-Cross se vozi, a po dva najbolja, odnosno najštedljivija vozača, stječu pravo sudjelovanja u završnom natjecanju, na kojem je glavna nagrada Suzukijev novi hit za 2017. – Ignis!

Ako ste propustili petak, možete se na ekonomičnu vožnju Suzuki S-Crossa prijaviti i tijekom subote, od 9 ujutro do 19 sati navečer u salonu AC Baumgartner u Čakovcu (Braće Granera 2). Budite brzi i prijavite se 040 328 007 Sretno svima! Prijave su moguće i na e-mail suzuki@ac-baumgartner.hr, a možete ih pronaći i na Facebooku AC Baumgartner.

Najnovije