Blagdanska čarolija uz popuste u Veneri i dani otvorenih vrata!

Želite li se nagraditi za kraj godine ili pak bližnjima pokloniti idealan poklon ispod bora, Centar zdravlja i ljepote za vas je pripremio brojna iznenađenja koja traju sve do kraja godine. Velika akcija u Centru zdravlja i ljepote Venera u Čakovcu traje sve do kraja godine!

Odaberite neki od tretmana za sebe ili svoje bližnje:

Ekstenzije trepavica i geliranje noktiju na rukama – 300 kn paket

Briliant mini tretman s ultrazvukom – tretman lica od 45 minuta – 150 kn

Masaža lica za opuštanje s cvijetom hibiskusa i tahitija lomi-lomi – 20 minuta – 60 kn

True Delight anti-age tretman lica s vakumom – masaža 60 minuta – 250 kn

Luksuzna masaža lica i tijela s komadićima 24Ka zlata – masaža 90 minuta – 180 kn

Rezervirajte svoj termin na – 099/72 11 856 ili 040 328 099!

Dođite na dane otvorenih vrata 12. prosinca i iskušajte besplatno uklanjanje dlačica pomoću IPL aprata

FOTOEPILACIJA: IPL je selektivna fototermoliza. Svjetlost koja se hvata za melanin u dlaci, pretvara se u toplinsku energiju te uništava dlaku u krojenu. Tretmani nisu opasni ako ih izvode vrhunski stručnjaci. Uređaji koji se koriste imaju ugrađene filtere koji propuštaju samo čistu svjetlost bez ultraljubičastog i infracrvenog zračenja, tako da je fotoepilacija i fototerapija te je zdrava za kožu. Riješite svoj problem sa neželjenim dlačicama ZAUVIJEK. Dugotrajno uklanjanje neželjenih dlačica sigurnom i bezbolnom metodom pomoću svjetlosnih impulsa.

Dođite 12.12.2016. u Centar zdravlja i ljepote Venera i saznajte sve što ste željeli znati o fotoepilaciji! Testni tretman GRATIS. Svoj dolazak možete potvrditi na broj telefona 040 /328-099 ili na broj mobitela 099 7211856. Broj mjesta je OGRANIČEN!

Ukoliko tražite malu oazu mira, njege i opuštanja, stres-free zonu, daleko od uobičajenog, dnevnog, ubrzanog i stresnog načina života, onda ste na pravom mjestu!

Potražite ih na novoj adresi: Ruđera Boškovića 4 (Sudska ulica) 40000 Čakovec, e-mail: centarvenera@gmail.com, web: www.centar-venera.com, Facebook: Venera Centar zdravlja i ljepote

Najnovije