Proširenje Lorelle u Čakovcu: Velika ponuda, ljubazno i educirano osoblje

Prostorima Lorella butika u Čakovcu u Zagrebačkoj ulici 87 tijekom subote prošlo je preko stotinjak namjernika, znatiželjnika jer su toga dana bili otvoreni njegovi prošireni prostori u prizemlju Super Konzuma.

Uz ponudu koja mami pogledom i cijenama, dojmilo nas je ljubazno i pristupačno osoblje. Sve je to sklopu trgovačkog obiteljskog obrta Lorella Čakovec. U razgovoru s voditeljicom Sandrom Radočaj doznali smo kako je obrt utemeljen 1992. godine i od tada je neprekidno na raspolaganju svojim kupcima koje privlače njihovi noviteti i prema kojima se oni više nego korektno odnose.

Na tim prostorima danas je ‘apotekarski’ posloženo tisuću artikala čiji se raspon cijena kreće od 99 kuna, a ima i onih čija je cijena i veća… Voditeljica Radočaj kaže kako je subotnji događaj samo proširenje prostora na kojima su već tri godine te je dodala kako je normalno s prostorom povećan i asortiman proizvoda.

Valja reći da su to prije svega učinili na zahtjev njihovih klijentica, slušali su njihove želje i prohtjeve, vodili su se za time. – Međimursko tržište bilo je mahom orijentirano na žene koje nose manje brojeve odjeće, a mi smo asortiman proširili od konfekcijskog broja 36 do 56 – jednostavno, poštivali smo potrebe i želje klijentica – sažela je gđa Radočaj.

Uz ponudu koja plijeni oči uvjerili smo se u ljubazan tim zaposlenica. To su mlade obrazovane gospođe koje su blizu struke, smjera krojačko, tekstilnog i trgovačkog tako da mogu pokriti sve želje klijentica i s profesionalne strane pa jednostavno ne možete odoljeti da se ne zagledate ‘dublje’ u proizvod u što smo se uvjerili kada je to radila međimurska saborska zastupnica Bernarda Topolko.

Najnovije