PRIJAVITE SE: Ljupka centar ljepote daruje dvije čitateljice mršavljenjem!

U suradnji s Ljupka centrom ljepote odlučili smo vas opet darivati s učinkovitim tretmanima mršavljenja. Ovoga puta dvije čitateljice darujemo s 16 tretmana mršavljenja.

Sigurno se sjećate da je naša čitateljica Sadra smršavila 15 kilograma u prethodnom ciklusu darivanja ‘Mršavimo uz Ljupka centra ljepote‘. U dva i pol mjeseca trajanja programa ‘Mršavimo zajedno uz Ljupka centra ljepote’ čitateljica je izgubila 15 kilograma, a obujam struka smanjio joj se za 13 centimetara.

Sandra Fleten prije tretmana mršavljenja:

Sandra nakon završetka tretmana:

Želite li smršaviti bez muke uz kavitaciju, limfnu drenažu, elektrostimulacija tijela aparatom caci, anticelulitnu masažu, vakum tjela, radiofrekfenciju tijela, prijavite se za darivanje.

Ljupka Centar Ljepote daruje dvije čitateljice jedinstvenim paketom s kojim ćete se riješiti neželjenih centimetara: – Mršavljenje sadrži 16 tretmana –

– 5x anticelulitna masaža + body wrapping
– 3x kavitacija + drenaža
– 2x radiofrekvencija
– 5x caci elektrostimulacija
– 1x lipolaser

MIDI paket: redovna cijena 2910,00 kn, a vi je dobivate za – 48 % za samo 1513,20 kn a vi ga drage naše dobivate besplatno!

Što morate napraviti kako bi sudjelovali u darivanju 16 tretmana mršavljenja?

• prijavite se imenom i prezimenom na email marketing@emedjimurje.hr
• pošaljite fotografiju cijelog stasa
• svi kandidati moraju znati da su suglasni da će pridržavali pravila prehrane te da dozvoljavaju fotografiranje u svrhu marketinga

Vaše prijave primamo do kraja dana 28. listopada, 2016., nakon čega ćemo objaviti imena i fotografije kandidata na portalu eMedjimurje.hr i Facebook profilu.

Fotografije svih kandidatkinja za mršavljenje u Ljupka centru ljepote biti će uploadane na Facebook stranicu portala eMedjimurje.hr gdje će 3 dana trajati glasovanje putem lajkova na fotonatječaju.

Dvije čitateljice na koje prikupe najviše glasova na fotografijama biti će nagrađene s 16 učinkovitih tretmana mršavljenja u Ljupka centru ljepote!

Kompletano mršavljenje moći ćete pratiti kroz nekoliko tjedana u rubrici Životni stil portala eMedjimurje.hr i na Facebook stranici Ljupka Centar Ljepote.

Ne čekajte, prijavite se sa svojim podacima i fotografijom na već danas i osvojite darivanje Ljupka centra ljepote!

Ako želite i vi mršaviti uz popust Ljupka centar Ljepote za vas je pripremio 3 paketa tretmana za mršavljenje period akcije od 1. listopada do 14. veljače 2017. Više o akcijama pročitajte OVDJE.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije