U Magnoliji u Domašincu kupujte žensku odjeću talijanskog brenda Rinascimento

>> U Magnoliji u Domašincu kupujte žensku odjeću talijanskog brenda Rinascimento

U ponudi cvjetnog i modnog ateliea Magnolia u Domašincu od sada možete kupovati i jedan od omiljenih talijanskih brendova za samosvjesne žene – Rinascimento.

Rinascimento je brzorastući modni brend koji nudi potpuni izražaj glamuroznoj, modernoj i snažnoj ženi, spremnoj da pokaže svoju ženstvenost. Odjeća joj tada postaje njezin ženski zavodnički adut sa osobnošću. Njezin izgled odaje potpun izraz njene ženstvenosti u svakodevnom životu.

Žena koja nosi Rinascimento je glamurozna jer voli posljednje modne trendove i izlaske. Iz tog razloga traži izričaj u kojem će se osjećati veoma atraktivno i seksi na svakom koraku, a u posebnim prilikama voli se istaknuti svojom dotjeranošću. Ona je moderna jer voli kombinirati svoju kolekciju sa novim modnim trendovima, hrabra da podcrta svoju osobnost kroz detalje i sklad.

U prodaji u atelieu Magnolia nalazi se veliki izbor kaputa, jakni, hlača, haljina, tunika, tajica, torbi i ženske odjeće modne marke Rinascimento.

Povodom godišnjice 10% popusta

U ponedjeljak 3. listopada Magnolia slavi drugi rođendan u novom proširenom izdanju i tada možete prilikom kupnje ostvariti i 10% popusta na cjelokupan asortiman.

U cvjetnom i modnom atelieu Magnolia pronađite i haljine modne kuće Luna.

Cvjetni i modni atelje Magnolia
Martina Pušteka 13, Domašinec
040/863-765

Radno vrijeme:
Ponedjeljak – petak 7:00 do 19:00 sati
Subota 7:00 do 17:00 sati

Najnovije