FOTO: Londonska moda šeta čakovečkim ulicama

Ako ste ovaj tjedan šetali Ulicom kralja Tomislava zasigurno vam je pogled skrenuo na novootvoreni dućan London Calling. Već sam izlog prepun maštovitih cvjetnih uzoraka mami da pogledate ostatak prekrasnih londonskih kreacija.

London Calling stigao je u Hrvatsku, a britanske brendove poput Angel eye, Style London, Top Shop, Mariposa i Lincoln prvi će okusiti upravo Međimurci.

Ideja je krenula u službenom posjetu Londonu, gdje je tržište tekstilom razvijeno i proizvođači imaju puno toga za ponuditi. Većine tih brendova u Hrvatskoj još nema i upravo iz tog razloga je pokrenut London Calling.

Druga ideja je da se uvoze i brendovi mladih kreatora koji se još nisu etablirali na tržište. Oni su već vidljivi u Britaniji, ali nisu poznati našoj javnosti. To je kombinacija koja je zamisao cijelog ovog projekta. Naravno, želja je da se London Calling proširi po cijeloj Hrvatskoj. Sjeverozapadna Hrvatska je prva iz više razloga, a prvenstveno zbog makroekonomskih pokazatelja koji su vrlo dobri.

Proizvodi su namijenjeni mlađoj populaciji, muškoj i ženskoj, a u privlačnim londonskim kreacijama možete pronaći suknje, svečane i opuštene haljine, košulje, majce, hlače, traperice i sakoe. Sve to povezano je predivnim rustikalnim ambijentom prožetim ljubaznim osobljem i neizostavnim maštovitim proizvodima.

Dodatne informacije možete pronaći na Facebook stranici London Calling Hrvatska i na adresi Ulica kralja Tomislava 18 Čakovec.

Najnovije