Foto natječaj: Traži se Kia s najviše kilometara!

Ponosni ste vlasnik Kije s punim prtljažnikom nezaboravnih avantura? Posjetite Facebook fan page Kie i sudjelujte u nagradnom natječaju!

Ima li Vaša Kia više od 250.000 prijeđenih kilometara i još Vas odlično služi?

Podijelite s nama lijepe trenutke i uspomene koje vežete za putovanja s Vašim vozilom. Ispričajte nam što ste sve zajedno proživjeli i gdje se planirate uputiti. Pokažite svima da ste ponosni vlasnik Kia vozila i osvojite vrijedne nagrade. Tražimo Kiju koja je proživjela mnogo i još joj nije dosta, tražimo Kiju s najviše kilometara. Pomozite nam u potrazi.

Ukoliko ste Vi ili netko koga poznajete prošli puuuno kilometara s Kijom, izazivamo Vas da se pridružite Retro Kia natječaju! Na službenoj Facebook stranici Kia Motors Hrvatska pronaći ćete poziv na Retro Kia nagradni natječaj.

Sve što trebate napraviti je objaviti fotografiju prijeđenih kilometara Vaše Kije. 10 vlasnika s najviše kilometara ćemo nagraditi, a pobjednik će uz nagradu biti predstavljen u novom Kia magazinu.

Uvjete nagradnog natječaja provjerite ovdje.

Kia je nedavno osvojila prvo mjesto u istraživanju kvalitete neovisne agencije J.D.Power, a pobjeda je bazirana na zadovoljstvu vlasnika Kia vozila. Kia je prva neluksuzna marka koja je osvojila prvo mjesto u tom prestižnom istraživanju u zadnjih 27 godina. U slavljeničkom tonu, odlučili smo nagraditi Vas, naše vjerne stranke, bez kojih ništa od ovog ne bi bilo moguće. Hvala Vam što vozite Kiju! Želimo Vam još puno sretnih kilometara!

Vijesti iz Kia svijeta:

Budućnost vožnje je stigla

Kia prva u kvaliteti i štedi umjesto Vas

Za sve informacije i test vožnji Kia vozilima potražite u Dinamic tradeu, na adresi Braće Granera 6, Čakovec ili pak već danas rezervirajte svoj termin na telefon 040 329 123, www.dinamic-trade.hr.

Najnovije