Popust od 50% u zlatarnici Zaks u Čakovcu!

>> Popust od 50% u zlatarnici Zaks u Čakovcu!

U zlatarnici Zaks u centru Čakovca, na adresi Ulica kralja Tomislava 3, cjelokupan asortiman srebrnog nakita na popustu je od čak 50 posto dok se na zlato odobravaju 25 posto niže cijene!

Obzirom da popusti u ZAKS-u vrijede bez obzira na način plaćanja sada je pravi trenutak da si priuštite novi modni dodatak koji ćete nositi zauvijek jer zlatni i srebrni nakit koji se sada može kupiti po povoljnijim cijenama svakako je mudriji izbor nego što su to plastični ukrasi.

U ZAKS-ovoj novoj kolekcija srebrnog nakita sa žutom i crvenom pozlatom najveći hit i ovoga ljeta su sjajne narukvice koje se mogu nositi pojedinačno ali i kombinirati s nakitom u drugim bojama. Na popustu od 50% nalazi se cjelokupan asortiman srebra uključujući i novu kolekciju koja sadrži nakit efektnh boja i oblika – savršen za darivanje u brojnim prilikama.

Naime, srebrni nakit, onaj koji se dobiva i daruje od srca, o Vama govori puno više od odjeće ili drugih modnih dodataka pa preporučujemo da iskoristite popust od 50 % u zlatarnici ZAKS i zablistate ovog ljeta. Upravo nakit izrađen od zlata i srebra, onaj trajne vrijednosti, savršen je izbor kao poklon za rođendane, obljetnice, vjenčanja i druge važne prigode. Stoga, što prije uživo provjerite što ZAKS u centru Čakovca ovoga puta novo nudi.

Više informacija: www.zaks.hr, Ulica kralja Tomislava 3, Čakovec tel. 040 310 600.

Najnovije