Algebra: Velika lipanjska akcija, vrhunske edukacije od 1.500 do 4.000 kn

Velika Algebrina lipanjska akcija u EducirajMe centrima u Varaždinu, Bjelovaru, Koprivnici i Virovitici je u punom jeku. Tijekom lipnja možete upisati Algebrine edukacije i do 50% popusta uz mogućnost plaćanja i na više rata. U centru u Varaždinu se zasad najbolje pune edukacije za AutoCAD specijalistu, Samostalnog knjigovođu, Android programera, Web dizajnera, PHP programera, a upisati se mogu i sve ostale edukacije.

Nastava počinje u drugoj polovici lipnja, a uključena je i ljetna pauza od sredine 7. mjeseca pa do kraja 8. mjeseca (ljetna pauza je jedino drugačija kod edukacije CAD specijalist u Varaždinu i Koprivnici). Sve edukacije održavaju se u kasno popodnevnim i večernjim terminima.

Dodatne popuste 5-10% na akcijske cijene ostvaruju uz dokaz: putnici, nezaposleni, zaposleni s minimalnom plaćom, studenti, učenici, a dodatne popuste mogu ostvariti i polaznici koji dovedu svoju braću/sestre, supružnike, prijatelje.
Dodatan popust ne može biti veći od 10 posto.

Edukacije na akciji (u zagradi akcijska cijena za jednokratno plaćanje) isključivo u Varaždinu, Bjelovaru, Koprivnici i Virovitici :

*U cijene nije uračunata upisnina od 900 kuna. U upisninu je uključen trošak administracije, pristup polazničkom portalu, priručnici, završni ispit i izdavanje uvjerenja.

Prijave na e-mailove:
varazdin@algebra.hr
bjelovar@algebra.hr
koprivnica@algebra.hr
virovitica@algebra.hr

Ili na telefone
042/200-515
048/621-109
043/263-194 (za Bjelovar i Viroviticu).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije