Pročitajte pravila nagradne igre ‘Uz Pan budi nogometni fan!’ i osvojite nagrade

Svi koji u bistoru Time Out prilikom trajanja utakmica na Euru konzumiraju Pan, ulaze u nagradnu igru i bore se za jednu od tri velike nagrade.

> Pratite Euro 2016. u Bistrou Time Out na velikom platnu i osvojite nagrade

Na temelju članka 67. Zakona o priređivanju igara na sreću i nagradnih igara (Narodne novine 83/02) i suglasnosti Ministarstva financija Republike Hrvatske KLASA: UP/I-460-02/16-01/356, URBROJ: 513-07-21-01/16-4 od 24.05.2016. tvrtka Max Bögl Arena Management d.o.o. iz Varaždina, Šetalište Franje Tuđmana 1, donosi slijedeća:

PRAVILA NAGRADNE IGRE
“UZ PAN BUDI NOGOMETNI FAN!”

Članak 1.
Priređivač nagradne igre pod nazivom “UZ PAN BUDI NOGOMETNI FAN!” je Max Bögl Arena Management društvo s ograničenom odgovornošću iz Varaždina, Šetalište Franje Tuđmana 1, MB: 4427483, OIB: 63103936049.
Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe gastronomske ponude priređivača u sklopu bistroa “Time out” u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin te unapređenja popularnosti nogometa kao sporta.

Članak 2.
Nagradna igra održava se u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin, Šetalište Franje Tuđmana 1, Varaždin u razdoblju od 10.06.2016. do 10.07.2016. i ima samo jedno kolo.

Članak 3.
Pravila nagradne igre uz navođenje klase, Urudžbenog broja i datuma izdavanja suglasnosti Ministarstva financija biti će objavljena u dnevnom tisku od 31.05.2016. godine.

Članak 4.
Pravo sudjelovanja imaju svi građani/posjetitelji koji u razdoblju od 10.06.2016. do 10.07.2016. godine u sklopu održavanja gledanja prijenosa svih nogometnih utakmica “EURO 2016.” u bistrou “Time out” u sklopu Gradske sportske dvorane Varaždin, Šetalište Franje Tuđmana 1, Varaždin konzumiraju i plate 6 kom piva PAN te time skupe 6 oznaka/pečata na nagradnom kuponu sa serijskim brojem i upisanim osobnim podacima sudionika nagradne igre. Građani/posjetitelji održavanja gledanja prijenosa svih nogometnih utakmica “EURO 2016.” će uz fiskalni račun za kupljeno pivo PAN na prodajnim mjestima dobiti i kupon za nagradnu igru. Kupon zajedno sa računom građanin/posjetitelj treba zadržati do završetka održavanja gledanja prijenosa svih nogometnih utakmica “EURO 2016.” odnosno prijenosa finalne utakmice te izvlačenja dobitnika dana 10.07.2016. i on će služiti kao identifikator dobitnika.

Članak 5.
Svaki građanin/posjetitelj može ispuniti neograničen broj kupona. Pravo sudjelovanja imaju samo osobe starije od 18 godina.

Članak 6.
U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

Članak 7.
Fond nagrada sastoji se od:
1. poklon bon u turističkoj agenciji Varaždin tours 5.000,00 kuna
2. Playstation 4 2.500,00 kuna
3. TV prijamnik Samsung 82 cm 2.000,00 kuna
Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 9.500,00 kuna

Nagrade nisu zamjenjive za novac.

Članak 8.

Javno izvlačenje nagrada održat će se u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin na adresi, Šetalište Franje Tuđmana 1, dana 10.07.2016. godine s početkom u 22,00 sata. Nagrade će biti izvučene između svih sakupljenih kupona.

Ispravnost izvlačenja nadgledat će javni bilježnik i komisija u sastavu:
1. Neven Buljan, upravitelj Gradske sportske dvorane Varaždin
2. Mihael Sraga, Carlsberg Croatia d.o.o.
3. Vesna Levanić, voditelj bistroa – cateringa “Time out”
4. Ana Labaš, event i marketing bistroa “Time out”
koje imenuje direktor društva. O toku izvlačenja vodi se zapisnik.
Svi zainteresirani sudionici mogu prisustvovati javnom izvlačenju.

Članak 9.
Imena dobitnika biti će objavljena u dnevnom tisku u roku od (8) osam dana od dana izvlačenja. Dobitnici nagrada biti će pismeno obaviješteni o dobivenoj nagradi.

Članak 10.
Dobitnici svoje nagrade mogu podići u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin, u roku od 30 dana od dana primitka pismene obavijesti o dobitku, uz predočenje osobne iskaznice. Ukoliko dobitnici u navedenom roku ne podignu nagrade isti će biti ponovno pismeno obaviješteni i odredit će im se naknadni rok od 10 dana u kojem mogu podići nagrade.

Članak 11.
Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obaveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 12.
U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijeliti će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodijeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna.

Članak 13.
Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obavješteni putem dnevnog tiska.

Članak 14.
Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.
Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih dade suglasnost i budu objavljena u dnevnom tisku.

Članak 15.
Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa.

Članak 16.
U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Varaždinu.

MAX BÖGL ARENA MANAGEMENT d.o.o.

Najnovije