‘Scissors’ na seminaru vrhunskog svjetskog frizera Patricka Camerona

>> “Scissors” na seminaru vrhunskog svjetskog frizera Patricka Camerona

Kada su se 7. svibnja 2016., u novootvorenom Frizerskom salonu Scissors u Čakovcu zatvorila svjetla, njegova vlasnica Sanja Slaviček nije zaboravila na svoje vjerne, ali i buduće klijentice. Ova je iskusna frizerka, i ‘friška’ vlasnica jednog modernog salona Čakovcu i široj okolici odlučila svoj subotu navečer provesti u Zagrebu, na seminaru MODERN VINTAGE koji je održao svjetski poznat ‘majstor duge kose’, Patrick Cameron.

Lagali bismo da kažemo da Sanja nema dovoljno znanja o svom poslu i bez ovog seminara, kao što to potvrđuje i činjenica da je iskustvo stjecala na brojnim seminarima modernog i geometrijskog šišanja u Sarajevu i Beogradu te je usavršila bojanje kose i pramenova u Milanu i Veroni. Zasigurno najbitniji dokaz Sanjine stručnosti, su zadovoljne klijentice koje svakodnevno izlaze iz njezinog salona s riječima hvale. No, kako i sama kaže, u ovome se poslu svakodnevno mijenjaju trendovi, i da bi ona i dalje bila uspješna u svom poslu, mora se stalno educirati.

Odlučila je poslušati i pogledati Patricka Camerona, najtraženijeg frizerskog stilista u svijetu. On je svoje tehničke vještine dijelio na više od dvanaest prestižnih događaja, od The London Hair Collectionsa pa sve do The World Congressa u Sydneyu.

Znanje kreativnog majstora traženo je u cijelom svijetu, a on ga s velikim žarom prenosi na sve dobne skupine, među kojima su i studenti u New Yorku, rodnom mu Novom Zelandu, Australiji, Njemačkoj, Los Angelesu i Dublinu. U frizerskom svijetu on je konstantna inspiracija i motivacija, a stiliziranje duge kose je njegova specijalnost.

Tako je i naša Sanja odlučila potražiti dodatnu inspiraciju i učiti od najboljeg, kako bi njezine klijentice i dalje iz njenog salona, na adresi Josipa Kozarca 15 u Čakovcu, izlazile nasmijane i zadovoljne, a isto tako, da bi potencijalnim klijenticama pokazala da će uvijek biti spremna učiniti sve da stekne njihovo povjerenje u slučaju da joj odluče povjeriti svoju kosu, koja je za svaku ženu vrlo dragocjena.

U galeriji pogledajte neke od frizura koje su prezentirane na seminaru MODERN VINTAGE.

Preporučeno
Najnovije