Doma je najljepše, a još je ljepše uz domaće Čateks proizvode

>> Doma je najljepše, a još je ljepše uz domaće Čateks proizvode

Gotovo stoljeće i pola, od 1874., međimurska tekstilna tvrtka Čateks d.d. u Vaše domove donosi svježe trendove, tradiciju i vrhunsku domaću kvalitetu bez kompromisa. Od prvog kućanskog multipraktika – kuhinjske krpe, do svjetski priznatih vojnih CORDURA® tkanina i tehničkih materijala Čateks drži do toga da je samo najbolje dovoljno dobro za naše kupce i klijente.

Proljeće u Vašem domu

Uređujete terasu? Interijer? Posjetite nas! Iz programa kućanskog tekstila COMPAGO® Home Čateks je i ove godine za Vas pripremio široku paletu materijala i proizvoda svježih proljetnih dezena koje uz tradicionalne klasike možete kupiti u našim prodavaonama u Čakovcu.

Kupovinu dijela asortimana možete obaviti i iz udobnosti Vašeg doma putem naše nove internet stranice cateks.hr.

Jamstvo kvalitete

Svi Čateksovi materijali posjeduju Oeko tex 100 certifikat povjerenja u tekstil koji jamči neškodljivost za ljudsku upotrebu i okoliš. Vrhunsku kvalitetu naših proizvoda pripisujemo marljivim rukama zaposlenika i stručnjaka svih razvojnih i rukovodećih jedinica tvrtke. Stalnom edukacijom i praćenjem trendova na svjetskoj razini donosimo nove vizualne trendove, tehnologiju i znanje koje primjenjujemo u svim fazama proizvodnje.

Dokumentarac Čateks:

Čateksovo proljeće

Pored poznatih bajkovitih prizora COMPAGO® Home programa malo tko ostaje ravnodušan, no pravi poslovni uzlet Čateks d.d. bilježi u visoko tehnološkim segmentima brandova COMPAGO® Defend (vojska i policija), COMPAGO® Protect (Zaštitni i tehnički materijali – laminati), COMPAGO® Medical (medicinski materijali i proizvodi). Potražnja za nabrojenim programima iz proizvodne lepeze Čateksa u stalnom je i stabilnom porastu na gotovo svim tržištima od regionalnog, zapadnog – Europske unije do blisko istočnog. Punjenjem proizvodnih kapaciteta i isporukama na spomenuta tržišta Čateks d.d. se transformira u potpuno novi profil proizvođača visoko tehnološkog tekstila i materijala za specijalne namjene. Izrastanje u tekstilnog lidera u regiji Čateks dokazuje stalnim razvojem novih materijala i tkanina, što se planira nastaviti i u budućem razdoblju daljnjim ulaganjima u tehnologiju i ljudske resurse.

Nove prilike, novi vizual

Ove je godine Čateks d.d. pokrenuo novu i moderniziranu internet stranicu cateks.hr čiji je cilj povećati maloprodajnu dostupnost proizvoda u cijeloj Hrvatskoj, no vrlo je važan dio akvizicija B2B klijenata pa stranica ima prodajni i informativni karakter. Zbog izuzetne širine proizvoda na njenom će se razvoju kontinuirano raditi stoga Vas pozivamo da se pretplatite na naš Newsletter i pratite sve relevantne novosti iz Čateksa. Također, svakom pretplatniku newslettera poklanjamo kupon kôd za 10% popusta prilikom prve online kupovine.

Pronađite nas i pratite novosti na našoj Facebook stranici.

Hvala svim našim kupcima, partnerima i zaposlenicima što pomažu satkati dio nove ere Čateksa.
Vaš Čateks d.d.

Najnovije