Popust od 15% za otvorenje trgovine za žene Comma i s.Oliver u Čakovcu

Omiljeni brand svjetskih trendseterica u Hrvatskoj je dobro poznat, a vjerne obožavateljice sad imaju još jednu adresu na kojoj mogu potražiti vrhunski dizajn.

Odjeća branda Comma, poznata je po elegantnim krojevima, kvalitetnim materijalima i modernom dizajnu.

Svakoga mjeseca u trgovinu stižu nove kolekcije koje se međusobno nadopunjuju. Comma nudi odjeću koju žene mogu nositi u svim prilikama, 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, za sve prigode. Bogatu ponudu nadopunjuju torbice i modni dodaci.

Od 15. ožujka do 30. ožujka 2016. očekuje Vas 15% popusta u novoj trgovini u Čakovcu na adresi Kralja Tomislava 22!

“Jasni krojevi susreću uzorke i boje”

Jasan, moderan, ženstven look s karakterom. Prvenstveno elegantno, s umjerenom dozom ukrasa i lepršavosti – tako se Comma predstavlja u sezoni proljeće/ljeto 2016.

Kolekcije za ovu sezonu jasno pokazuju kako raznovrsni i inovativni krojevi mogu biti. Puritanska čistoća, ali i ženstvenost dolaze do izražaja kroz ravne krojeve koji izdužuju figuru. Ukrašena odjeća s daškom boho ili marokanskog stila sama po sebi dovoljno je kontrastna. Haljina s uzorkom nosi se s dugom pletenom vestom s resama.

Hit boje, prljavo bijela i boja pudera nailaze na jarku boju breskve, dok tamno crvena i žuta kroz igru dodaju suptilan naglasak. Ukrasni detalji outfitima daju notu ženstvenosti, dok ih umjetna koža i lepršavi materijali čine uzbudljivima.

Najbolje da novu kolekciju pogledate uživo i zato Vas pozivamo u trgovinu Comma i s.Oliver Premium, Kralja Tomislava 22, Čakovec.

Od 15. ožujka do 30. ožujka 2016. očekuje Vas 15% popusta.

Kupon isprintajte i ostvarite popust (spremite ga desnim klikom i ‘Save image as…’)

Najnovije