Ususret proljeću uz Radio Megaton!

U želji da nagradi povjerenje svojih sluštelja, Radio Megaton u narednih pet tjedana poklanja vrijedne nagrade!

Potaknuti podacima o odličnoj poziciji slušanosti na području Varaždinske i Međimurske županije, služba marketinga Radija Megaton je osmislila nagradnu igru “Ususret proljeću uz najbolji radio”.

Riječ je o nagradnoj igri koja počinje 15. veljače i traje do 19. ožujka. U svakom tjednu dijelit će se vrijedne nagrade i to: mobitel (u vrijednosti 1.400 kuna), televizor (vrijedan 2.200 kuna), bicikl (vrijedan 2.200 kuna), set kućanskih aparata (vrijednosti 1.500 kuna), te putovanje u Prag za dvije osobe od 13. do 15. svibnja (vrijednosti 1.980 kuna).

Slušatelji se u nagradnu igru mogu uključiti na način da svakodnevno (od ponedjeljka do petka) prateći radijski program zapisuju tajanstvene riječi koje se, bez unaprijed određenog redoslijeda, emitiraju u nekoliko termina tijekom dana. Zadatak je zapisane riječi uobličiti u smislenu rečenicu.

Točan poredak riječi u rečenici slušatelji će moći otkriti tijekom subotnjeg programa, kada igra ulazi u tjedno finale. Onaj slušatelj ili slušateljica koji će biti najbrži i najtočniji bit će nagrađen/a jednom od navedenih nagrada. I tako pet tjedana.

Nagradnom igrom, čiji je fond gotovo 10 tisuća kuna, želi se reći “HVALA!” svim slušateljima koji Radio Megaton slušaju svakodnevno, bez obzira gdje se nalazili i što radili.

Inače, prema posljednjim istraživanjima Agencije za istraživanje tržišta De Facto iz Zagreba, Radio Megaton je najslušanija radio postaja na ovom području. Megaton u Varaždinskoj županiji svakoga dana u prosjeku sluša gotovo 56 tisuća slušatelja, a kada se tome pribroje i slušatelji iz Međimurja, frekvenciju od 104,9 MHz svakodnevno sluša skoro 75 tisuća ljudi, s dnevnim dosegom na području obje županije od čak 99 tisuća slušatelja.

I u samom gradu Varaždinu Radio Megaton je najslušaniji s preko 12 tisuća slušatelja, pokazuju istraživanja slušanosti. (Promo)

Najnovije