AutoCAD specijalist: Prijave za Varaždin do 27.01.

U petak 29. siječnja u EducirajMe centru u Varaždinu počinju predavanja za Algebrinu edukaciju AutoCAD specijalist. Prijave u EducirajMe/Algebra centru primaju se do srijede 27. siječnja.

Dobra vijest za sve zainteresirane iz Varaždinske i Međimurske županije jest da 29.01. počinje edukacija za AutoCAD u EducirajMe centru u Varaždinu. Za upis u ovu grupu preostalo je tek nekoliko mjesta, stoga požurite.

Prijave se primaju na e-mailove varazdin@algebra.hr i karijera@educirajme.com odnosno na telefon 042/200-515. Više detalja možete saznati i u našem centru u Varaždinu, na adresi Kukuljevićeva 7 (1. kat).

Radi se u verificiranom programu obrazovanja za CAD specijalistu, s pravom upisa u radnu knjižicu,uz dobivanje čaktri Autodesk certifikata. Program je pogodan za sve kojima je CAD potreban, kako one koji žele napredovati u poslu, tako i za one kojima je potreban radi fakultetskog obrazovanja.

Više o samom programu –> AutoCAD specijalist: Upisi za Varaždin još tjedan dana

Informatička podrška je danas gotovo neophodna u svim segmentima života, pa tako i u projektiranju i dizajniranju bilo koje vrste. CAD programi (Computer Aided Design) nezaobilazni su dio svakog projektnog ureda zbog svojih velikih i neprestano rastućih mogućnosti.

Predavanja drži certificirani Autodesk instruktor, čovjek s dugogodišnjim iskustvom u praktičnoj primjeni Cad tehnologija i u obrazovanju. Trajanje programa je 150 sati, a edukacije se odvijaju u kasnoposlijepodnevnim ili večernjim terminima.

Prijave i dodatne informacije na e-mailove varazdin@algebra.hr i karijera@educirajme.com odnosno na telefone 042/200-515. Više detalja možete saznati i u našem centru u Kukuljevićevoj 7 (1. kat).

Više o samom programu –> AutoCAD specijalist: Upisi za Varaždin još tjedan dana

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije