Na kupanje u Terme Sveti Martin već za 38 kuna

Poznato je kako su se proteklih dvije godine dolaskom branda LifeClass na upravljačku poziciju, Terme Sveti Martin okrenule k stvaranju ‘Svijeta zdravih užitaka’, što i sama vizija kompanije nalaže.

Ušlo se u suradnju s preko 20 lokalnih dobavljača voća i povrća, organizirale su se brojne humanitarne akcije za one kojima je to najpotrebnije, renoviralo se staro termomineralno kupalište čime se, naravno, podiže turistička usluga u destinaciji, što u konačnici znači veći broj turista u naše malo Međimurje.

Dobre vijesti iz Termi Sveti Martin stižu i nakon nove godine. Naime, Terme Sveti Martin su snizile cijene ulaznica za The Temple of Life bazenski kompleks, a upravo s ciljem da i lokalnom stanovništvu ponudi, po pristupačnoj cijeni, mogućnost uživanja u ‘Svijetu zdravih užitaka’.

Tako ćete sada za cjelodnevno kupanje radnim danom morati izdvojiti 63 kune po osobi, dok ćete poludnevnu ulaznicu platiti tek 48 kuna. Naravno djeca imaju dodatan popust, te cijena cjelodnevne ulaznice za sve mlađe od 15 godina (kao i za umirovljenike i invalide) iznosi 38 kuna i poludnevna 28 kuna.

Vikend ulaznice za odraslu osobu koštati će tako 80 kuna po osobi (cjelodnevna) i 64 kune po osobi (poludnevna), dok će djeca, umirovljenici i invalidi vikendom cjelodnevno kupanje platiti 48 kuna i poludnevno 35 kuna. Novi cjenik vrijedi do 31. svibnja 2016. godine.

Sve dodatne informacije potražite na www.termesvetimartin.hr, email info@termesvetimartin.com ili na broj telefona 040 371 111.

Preporučeno
Najnovije