POSAO NAKON ŠKOLE

LETINA GRUPA Strojarsko zanimanje je tvoj pravi izbor!

Glavni moto LETINA grupe je izvrsnost. Pomičemo granice i želimo biti najbolji u onome što radimo, a to potvrđuje prodaja na 5 kontinenata u preko 30 zemalja svijeta. Naše zadovoljne kupce možete pronaći diljem svijeta, od SAD-a, Kanade i Meksika, preko cijele Europe pa do Australije i Japana.

Grupa obuhvaća management tvrtku Letina inox i dvije operativne tvrtke: Letina intech i Letina VEM. Tvrtka Letina intech proizvodi inox tankove i opremu za vinarsku, pivarsku i prehrambenu industriju, a tvrtka Letina VEM proizvodi komponente podnog grijanja.

ZAPOSLENICI

Naša najveća snaga su naši zaposlenici. U razvojnoj strategiji poseban naglasak stavljamo na kvalitetan odnos prema radnicima, poboljšanje uvjeta rada te na osobni rast svakog zaposlenika zajedno sa rastom firme. Ravnoteža između privatnog i poslovnog života nam je jedan od glavnih prioriteta.   

DIGITALIZACIJA

Digitalna transformacija jedan je od ključnih elemenata u našoj razvojnoj strategiji. Nastojimo ne samo pratiti trendove nego biti predvodnik u korištenju najmodernijih tehnologija. Implementacijom tehnoloških rješenja Industrije 4.0 na putu smo prema ‘pametnoj’ tvornici. 

INVESTICIJA

U ovoj godini pokrenuli smo novi investicijski ciklus. Cilj nam je proširenje proizvodnih kapaciteta pa investiramo u izgradnju i opremanje nove proizvodne hale na južnom ulazu u grad Čakovec. Realizacija ovog projekta, koja je planirana za sljedeću godinu, biti će temelj daljnjeg rasta Letina grupe. Planiramo otvaranje novih tržišta, značajno povećanje prihoda te otvaranje niza novih radnih mjesta.

STROJARSKO ZANIMANJE JE TVOJ PRAVI IZBOR

Letina grupa ima licencirane mentore za zanimanja tokar, bravar i strojobravar koji svoja znanja i iskustvo prenose učenicima u procesu naukovanja. Unutar tvrtke organiziramo interne tečajeve za stjecanje posebnih vještina poput TIG zavarivanja. Svi oni koji tijekom školovanja pokažu želju i interes da postanu majstori svog zanata imaju mogućnost zaposliti se odmah nakon školovanja i postati članovi našeg uspješnog tima.

Nećeš pogriješiti ako izabereš jedno od sljedećih zanimanja:

  • BRAVAR
  • STROJOBRAVAR
  • TOKAR
  • CNC OPERATER
  • ZAVARIVAČ

Nudimo obuku u modernim prostorima na najsuvremenijim strojevima uz nadzor licenciranih mentora. Očekuje te novčana nagrada za rad tijekom školovanja. Nudimo mogućnost zaposlenja nakon školovanja te mogućnost napredovanja shodno rezultatima rada.

POSTANI DIO NAŠEG USPJEHA I OSIGURAJ SVOJU BUDUĆNOST.

Letina grupa: Letina inox × Letina intech × Letina VEM

Neumannova 2, 40000 Čakovec

tel: 040/328-100

e-mail: letina@letina.com

web: www.letina.com

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije