POSAO NAKON ŠKOLE

VIST d.o.o. PRIBISLAVEC Stjecanje novih znanja i ostvarenje vlastitih potencijala kod eksperta za CNC strojeve

Tvrtka VIST d.o.o. posluje već punih 20 godina. Nalazi se u Pribislavcu gdje osim ostalih poslovnih prostora ima i učionu za edukaciju budućih CNC operatera, tehnologa i servisera za CNC alatne strojeve.

VIST d.o.o. i Tehnička škola Čakovec već dugi niz godina uspješno surađuju i prate kadar potreban u poduzećima koja se bave proizvodnjom i servisom CNC strojeva. Europski pristup poslovanju, vlasnik Ivan Lovrek i direktor Hinko Fuš, izgradili su na temeljima općepoznate međimurske marljivosti i tvrdoglavosti te vodeći se njemačkom radnom disciplinom.

Bogato tehnološko znanje, podržano sa znanjem proizvođača strojeva, ujedno je jedna od najvećih konkurentskih prednosti tvrtke pri prodaji stroja. Tvrtka VIST se pored prodaje novih strojeva bavi i obnovom starih ili pokvarenih strojeva.

Donose novosti iz svijeta CNC strojeva i povezanih tehnologija

Suvremeni strojevi zahtijevaju mnogo znanja, stoga su u tvrtki VIST osnovali i vlastiti školski centar, u kojem mogu školovati kadrove i od kupaca strojeva. Također, tvrtka mnogo ulaže u obrazovanje zaposlenika, stipendiranje te zaposlenicima omogućava dodatno školovanje i specijalizirane tečajeve. Zastupajući 3 svjetski poznata proizvođača CNC alatnih strojeva iz SR Njemačke, djelatnici tvrtke VIST proputovali su Europu. VIST d.o.o. nudi srednjoškolcima i pripravnicima poticajnu poslovnu okolinu za stjecanje novih znanja u cilju ostvarenja vlastitih potencijala.

NUDIMO:

  • Edukaciju i mentorstvo stručnjaka
  • Mogućnost obavljanja stručne prakse
  • Stipendiranje
  • Učenje i rad na najnovijim tehnologijama
  • Zaposlenje nakon završetka školovanja
  • Pozivamo učenike metaloorerađivačke struke da nam se jave radi potencijalnog stipendiranja i praktičnog osposobljavnja tijekom školovanja

TRAŽIMO:

  • Svi strojarski i elektrotehničarski smjerovi
  • Elektrotehničare
  • Mehatroničare

VIST d.o.o.

Industrijska ulica 3, Pribislavec

40000 Čakovec

T. 099/380-8455

E. h.fus@vist-cnc.com

W. https://vist-cnc.com/

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije