POSAO NAKON ŠKOLE

HANJES D.O.O. Ljudski resursi ključni su za uspjeh i najveća su snaga kompanije

Hanjes d.o.o. je tvrtka koja kontinuirano investira u nove tehnologije, zaposlenike i infrastrukturu jer djeluju u području gdje su kompetencija i konkurencija na vrlo visokoj razini. Ova renomirana metalno-prerađivačka tvrtka smještena je u gospodarskoj zoni Trnovec Bartolovečki te je dio sustava kojem je ideja zadovoljiti najzahtjevnije kupce na području metalurgije.

Ove godine slave 20 godina poslovanja u Hrvatskoj, a core biznis kompanije je proizvodnja komponenti za željeznička vozila. U slavljeničkoj 2023. godini u pogon je puštena nova proizvodna hala koja se prostire na 3200 m2, a u kojoj je smješten najmoderniji laserski sustav s automatskim regalom za rezanje limova – tri puta brža tehnologija od prijašnje što omogućuje još efikasniju proizvodnju. Novi laser omogućit će kapacitete za razvoj u narednih pet godina.

Nove investicije

Hanjes d.o.o. nastavlja s  razvojem te je ove godine u planu je još jedna nova investicija – solarna elektrana nominalne snage 800 kWp s ciljem povećanja konkurentnosti putem samoodrživosti i smanjenja utjecaja nestabilne cijene energenata na poslovanje, a samim time i smanjenja ugljičnog otiska tvrtke. Željeznička vozila općenito su poznata kao CO2 najneutralniji prijevoz, stoga je i Hanjes d.o.o orijentiran u tom smjeru. Poseban naglasak stavlja se i na kontinuirana ulaganja u nove tehnologije i automatizaciju.

Ljudski resursi ključni za uspjeh

Svaka nova investicija iziskuje i dodatne kadrove. Hanjes d.o.o. trenutačno zapošljava 275 djelatnika, od čega čak 72 žene, što je visok postotak za metaloprerađivačku industriju. Početkom godine zaposlili su tridesetak ljudi, a do kraja godine u planu je još dvadesetak novih zaposlenika. Prilikom zapošljavanja svakom se novom kandidatu dodjeljuje mentor kako bi proces prilagodbe na novo radno mjesto bio lakši, a tvrtka u kratkom vremenu dobiva samostalnog radnika. Ono što tvrtku posebno izdvaja je dobra radna atmosfera i odnos prema zaposlenicima.

Stručni kadar – edukacija i razvoj radnika

Glavna značajka posla je prerada i izrada dijelova iz lima stoga su u potrazi za strukama povezanima s obradom i preradom lima – strojobravar, zavarivač, brusač, monter. Kontrola im je veoma bitna zbog pojačanih zahtjeva sigurnosnih mjera stoga je veoma važno i stručno obrazovanje, poznavanje nacrta, ali i normi i zakona.

Poznati su i po višegodišnjoj uspješnoj suradnji sa srednjim školama pa trenutačno na praksi imaju učenike na odjelu zavarivanja i na odjelu strojne obrade, a educiraju zavarivače, bravare i CNC operatere.

Hanjes d.o.o potiče daljnji razvoj svojih zaposlenika te im tako omogućavaju različite edukacije i stručna osposobljavanja, kako interna tako i vanjska. Povlastice koje zaposlenici dobivaju rezultat su njihova rada, zalaganja i ostvarenih rezultata. Ljudi su najveća snaga tvrtke, a svoju motivaciju prenose na sljedeće generacije zaposlenika.

Što nudimo?

  • dobru radnu atmosferu
  • mogućnost osobnog razvoja i dodatnog obrazovanja
  • nijednom djelatniku ne zatvaramo vrata daljnjeg razvoja
  • zaposlenici sami postavljaju svoje limite i dosege

HANJES d.o.o. 

Zona Sjever, Gospodarska 10

42202 Trnovec Bartolovečki

Tel: 042 683 575

W. www.hanjes.com
E. posao@hanjes.com

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije