Vijesti / Porcijunkulovo 2019.
Porcijunkulovo 2019.
PORCIJUNKULOVO OPET ODUŠEVILO 'Hvala svima koji su uložili velike napore da grad izgleda besprijekorno!'
TZ Grada Čakovca

ZAHVALA

PORCIJUNKULOVO OPET ODUŠEVILO 'Hvala svima koji su uložili velike napore da grad izgleda besprijekorno!'

- Hvala građanima Čakovca, žiteljima Međimurja, svim posjetiteljima manifestacije, na podršci, lijepim riječima, dobroj zabavi, pozitivnoj energiji i svakom vašem osmijehu! - poručuju iz TZ Grada Čakovca

Još jedno Porcijunkulovo je iza nas, a iz Turističke zajednice Grada Čakovca, prezadovoljni nakon svega, zahvaljuju svima koji su na bilo koji način sudjelovali.

- Veliko hvala svim sudionicima manifestacije koji su kroz proteklih šest dana svojim doprinosom osigurali nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje. Najveće hvala svima koji su sudjelovali u organizaciji te svima koji su uložili velike napore da nam grad u ovo vrijeme izgleda besprijekorno.
 
Velika hvala i novinarima koji su ovih šest dana danonoćno pratili svaki djelić ove manifestacije! Zahvaljujemo se i našim sponzorima koji nas već nekoliko godina vjerno prate i podržavaju.
 
Hvala građanima grada Čakovca, žiteljima Međimurja, svim posjetiteljima manifestacije, na podršci, lijepim riječima, dobroj zabavi, pozitivnoj energiji i svakom vašem osmijehu!
 
Do sljedeće godine, pozdrav od ekipe Turističke zajednice Grada Čakovca. Od srca vam svima veliko hvala! - poručili su.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!