DODJELA PRIZNANJA

FOTO Nagrade i priznanja izlagačima: Oni su najbolji na Porcijunkulovom

Nagradu za najsimpatičnije izlagačko mjesto osvojile su Štravs palačinke iz Šmarja, a najkreativnije izlagačko mjesto ove su godine imale MM torte iz Savske Vesi

Posljednjeg dana 55. Porcijunkulovog dodijeljene su nagrade i priznanja najboljim izlagačima. Poklone su uz organizatora Turističke zajednice grada Čakovca osigurali i sponzori: OTP Banka d.d. Hrvatska, Carlsberg Croatia d.o.o., Mesna industrija Vajda d.d., Zagrebačka banka d.d., Beciklin Prelog, Perutnina Ptuj Pipo d.o.o., 36 info d.o.o. iz Strahoninca, Magma d.o.o. iz Varaždina, Jakopić travel d.o.o. iz Čakovca, Rudi express iz Čakovca, Notus d.o.o. iz Čakovca te Gradski bazeni “Marija Ružić” Čakovec.

Nagradu za najsimpatičnije izlagačko mjesto osvojile su Štravs palačinke iz Šmarja, a najkreativnije izlagačko mjesto ove su godine imale MM torte iz Savske Vesi (gospođa Mila Magdalenić). Najsimpatičniji izlagač Porcijunkulovog 2019. je Jamnić Dragutin iz Lepoglave, a najsimpatičnija izlagačica bila je Kristinka Marija Čosić iz Svetog Ilije. Nagradu za najljepši osmijeh Porcijunkulovog osvojile su Ena Petković i Nevenka Trstenjak.

Posebno priznanje za vrednovanje kulture i tradicije dodijeljeno je KUU Veseli Međimurci iz Čakovca i KeramikOsu iz Osijeka. Posebno priznanje za doprinos manifestaciji uručeno je i Odsjeku za komunalno i prometno redarstvo Grada Čakovca, privremenom pročelniku Ivici Pongracu te prometnim i komunalnim redarima: Dariu Topleku, Zoranu Iliću i Zoranu Bajsiću te komunalnim redarima Ivanu Zadravcu, Dariu Sklepiću i Mihaelu Tkalčecu.

Glavnu nagradu, bicikl, osvojila je Dragica Fegeš iz Slakovca.

-Čestitamo svim dobitnicima i hvala Vam od srca kao i svim drugim izlagačima! Bez Vas ova manifestacija ne bi bila vesela i uspješna – poručili su iz Turističke zajednice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije