Vijesti / Porcijunkulovo 2019.
Porcijunkulovo 2019.
VIDEO I FOTO Humanitarna prodaja međimurske pogače za Centar za odgoj i obrazovanje
Korina Ban

SLATKI ZALOGAJ DOBROTE

VIDEO I FOTO Humanitarna prodaja međimurske pogače za Centar za odgoj i obrazovanje

Više od 1500 poslastica od maka, tikve i jabuke nestalo je za čas

Tradicionalna humanitarna prodaja međimurske pogače u organizaciji Grada Čakovca i Turističke zajednice ove se godine s Franjevačkog Trga preselila na Trg Republike, gdje je u subotu prijepodne prodano više od 1500 poslastica od maka, tikve i jabuke!

Za komad slasne međimurske pogače brojni su na red čekali još od samog postavljanja štandova, a sve to za Centar za odgoj i obrazovanje Čakovec.

Humanitarna prodaja međimurske pogače za Centar za odgoj i obrazovanje Fotogalerija

- I ove godine sva prikupljena sredstva od prodaje međimurske pogače utrošit ćemo za specifične terapijske metode poput neurofeedbacka i listening programa, koje su se pokazale izuzetno vrijedne za naše učenike, naglasila je ravnateljica Centra za odgoj i obrazovanje Dragica Benčik koja je posebne zahvale na pomoći uputila organizatorima.

Djelatnici Turističke zajednice grada Čakovca, Ksenija Zrna, Marijo KrčmarMiroslav PustićPetar SklepićBoška Ban Vlahek i njihovi vrijedni volonteri i studenti brzinski su odradili podjelu, a u pomoć su im priskočili i gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač te zamjenici gradonačelnika Zoran Vidović Mario Medved.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!