Vijesti / Porcijunkulovo 2019.
Porcijunkulovo 2019.
PROGRAM ZA PETI DAN Oldtimeri, humanitarna pogača, besplatan roštilj i Las Vegas Show
Filip Kos/Josip Regovic/PIXSELL/I.N.

PORCIJUNKULOVO

PROGRAM ZA PETI DAN Oldtimeri, humanitarna pogača, besplatan roštilj i Las Vegas Show

Svi ste pozvani na međimursku pogaču i besplatan roštilj

Predzadnjeg dana manifestacije, u subotu, 3. kolovoza očekuje vas niz događaja koji će se odvijati na lokacijama diljem grada Čakovca. 

Tako će se već u jutarnjim satima, od 7 do 12 sati, na Trgu Eugena Kvaternika održati Međunarodni oldtimer susret “Međimurje 2019.”, izložba povijesno vrijednih vozila Oldtimer kluba Međimurje. Ljubitelji limenih ljubimaca moći će uživati i na prezentaciji vozila Fićo kluba Međimurje i izlaganju američkih automobila Kluba ST.GEORGE HILLS u Ulici kralja Tomislava s početkom u 8 sati, kao i na susretu automobilista kod SRC Mladost u 10 sati.

U Perivoju Zrinskih i danas će se od 9 sati odvijati dvosatna kreativno-edukativna radionica Artkreativ za djecu, dok će se više dječjeg programa odvijati na istoj lokaciji u večernjim satima od 18:30 do 20:30 uz igraonicu i radionicu ‘Kao prvo, zagonetno drvo’ pod vodstvom Matije Bobeka. U Perivoju Zrinskih održat će se i Dan velikih plišanaca uz dobrotvornu tombolu Udruge Murid.

Također, na Franjevačkom Trgu u 10 sati možete biti dio događaja “Slatki zalogaji dobrote” – prodaja međimurske pogače u humanitarne svrhe za Centar za odgoj i obrazovanje Čakovec, a na Trgu Republike u 11 sati pogledajte smjenu straže Zrinske garde Čakovec. 

Organizatori su za sve posjetitelje manifestacije pripremili subotnji ručak uz besplatan roštilj u Perivoju Zrinskih, također u 11 sati. Slijedi malo sportskog programa na igralištu Macanovog Doma - u 16 sati održat će se ČK basket fever IV Košarkaškog kluba Međimurje Čakovec. U trajanju od 18 do 20 sati u centru grada održat će se Oaza romantike u srcu Porcijunkulova, nastup čakovečkog pijaniste Nikole Grabara. 

Već od 16 sati moći ćete kušati međimurska vina na jednom od ovogodišnjih noviteta, ‘VINO-GRAD’ - neodoljiv svijet vinske kapljice. Nadalje, u 19 sati upriličit će se i nastup KUD-a Žiškovec u Ulici kralja Tomislava, a na glavnu pozornicu u jezeru u 22 sata preuzima Las Vegas Show! 

Zabavan sadržaj organiziraju i lokalni ugostiteljski objekti pa tako možete posjetiti The Garden Bar & Kitchen i predstavljanje kombinacije craft piva, sjajne hrane i glazbe, zatim glazbenu večer u Gradskoj kavani, Ljetnu piknik terasu u American baru Dollar, Vinsku večer – Decanteri Međimurja u Bistrou Beška, nastup Senzacija Banda u Caffe baru Paladin, program ŠTALA by Mario Kovač u Fox i Shpitza barovima, live svirku u Caffe baru Millenium, večer uz DJ Poncija uz Vrt pive (Chill stage) na otvorenoj terasi Uska ulica - Arcus Caffe, zabavu s DJ Alenom na terasi Stross ili Vinski vrt i Clubbing uz koktele u Drink & Music Clubu Podroom. 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!