Vijesti / Porcijunkulovo 2019.
Porcijunkulovo 2019.
VIDEO Gabriela Hrženjak i Nikola Grabar u Oazi romantike oduševljavaju posjetitelje Porcijunkulova
eMedjimurje.hr

MLADI GLAZBENI DUO

VIDEO Gabriela Hrženjak i Nikola Grabar u Oazi romantike oduševljavaju posjetitelje Porcijunkulova

- Ove godine htio sam napraviti nešto potpuno drugačije, nešto novo. S Gabrielom se znam još od srednje škole pa je napokon došlo vrijeme za suradnju - rekao je Nikola

Gabriela Hrženjak i Nikola Grabar nastupili su na otvorenju Porcijunkulova, a posjetitelji ih svaki dan mogu slušati u 'Oazi mira'. Nikola na ovoj najpoznatijoj međimurskoj manifestaciji nastupa već treću, a s Gabrielom u duetu, prvu godinu.

- Ove godine htio sam napraviti nešto potpuno drugačije, nešto novo. S Gabrielom se znam još od srednje škole pa je napokon došlo vrijeme za suradnju. Vrlo mi je drago što možemo zajedno surađivati - rekao nam je Nikola u predahu nastupa.

Gabriela je javnosti poznata kao članica grupe Genova.

- Prvi puta samostalno, odnosno u duetu, nastupam na Porcijunkulovu. Inače sam s grupom Genova dva puta nastupala na Porcijunkulovu, bili smo predgrupa Toniju Cetinskom i Parnom valjku - govori nam Gabriela i ukazuje na veliku razliku između nastupa u grupi i nastupa u duetu.

- Ovo je jako intimno, svaka greškica se čuje, ali je jako, jako lijepo. Imaš čak malo veću tremu jer te ljudi slušaju i odmah vidiš i čuješ njihove reakcije - prepričava Gabriela.

Publika je mladi duo prekrasno prihvatila pa se nadamo da će i sljedeće godine nastupati na Porcijunkulovu.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!