Izaberite Međimurce koji će nas dostojno zastupati u Vladi i Saboru

Međimurke i Međimurci,

u nedjelju 8. studenog su izbori na kojima imate priliku odlučiti kojim smjerom će ići razvoj Međimurja. Imate izbor između Međimurja koje će i dalje biti na marginama Hrvatske, da se za njega čuje samo kad su izbori i kad stranački dužnosnici dolaze po glasove, da mladi i dalje odlaze u inozemstvo tražeći tamo posao i bolji život. Ili ćete birati Međimurje u koje će dolaziti investicije i u kojem ćemo mi brinuti za svoje strane, ali i domaće investitore, otvarati nova kvalitetna radna mjesta, brinuti se o našim poljoprivrednicima i o gospodarskom razvoju našeg lepog Međimurja.

U osam godina HDZ-ove vlasti napravljeno je i u funkciju stavljeno 12 poduzetničkih zona, a 18 ih je bilo u procesu nastajanja. Mi smo ti koji smo investirali u poduzetničke zone i više od 50% infrastrukture u poduzetničkim zonama i otkupa zemljišta napravili smo državnim novcem. Ukoliko nam pružite priliku spremni smo preuzeti odgovornost za Međimurje kako bi ono postalo mjesto za život iz kojeg naši mladi neće odlaziti nego će ovdje stvarati svoje obitelji i koji će se ponositi svojim ministrom i predstavnicima u Saboru.

Dosad ste uvijek glasali za neke ljude koji su dolazili iz Zagreba sa svojim šoferima i navigacijom tražili gdje je Čakovec. Ovaj put imate priliku glasati za Međimurce, za DOBRAVČANA, za PRILOČANCA i za SERJOJNČARA, za naše ljude koje poznajete i na taj način napokon možete omogućiti da se međimurski glas čuje u Saboru i novoj Vladi.

Mi se nikad ne bumo stidjeli KAJ smo Međimurci jer volimo svoj KAJ i želimo u Hrvatskom saboru dignuti glas za interese Međimurja! Podržite nas svojim izborom i dajte glas listi Domoljubne koalicije – listi broj 3 i svojim Međimurcima!

Najnovije