Međimurci, izaberite ministra s kojim će se Međimurje ponositi

Dragi Međimurci,

na izborima u nedjelju 8. studenog imate priliku glasati za Međimurce, za “naše dečke” koji će svojim radom i poštenjem pronositi ugled našeg Međimurja jer ovo su izbori za razvoj i dobrobit Međimurja i svakog Međimurca!

Naši kandidati će ući u izvršnu vlast i na taj način osigurati Međimurju investicije u poduzetničku infrastrukturu, poljoprivredu, međimursko gospodarstvo i turizam.

Mi više “ne bumo tiho”, želimo ono KAJ nas spada i KAJ zavređujemo. A kak budemo to dobili? Tako da na idućim parlamentarnim izborima u Hrvatski sabor izaberemo “naše domaće Međimurce”, Darka Horvata, Ljubomira Kolareka i Dražena Srpaka.

Međimurce, koji se nigdje i nikad nisu stidjeli KAJ su Međimurci, koji vole svoj KAJ i koji će u Hrvatskom saboru dignuti glas za interese Međimurja.

Lista Domoljubne koalicije u III. izbornoj jedinici samo je dokaz kako je predsjednik HDZ-a, Tomislav Karamarko, ispunio svoje obećanje i održao riječ kada je rekao da će naša lista biti naša želja!

Dosad ste uvijek glasali za neke ljude koji su dolazili iz Zagreba sa svojim šoferima i navigacijom tražili gdje je Čakovec, a ovaj put imate priliku glasati za Međimurce, za naše ljude koje poznajete i na taj način napokon možete omogućiti da se međimurski glas čuje u Saboru i novoj Vladi.

Međimurje je po prvi put, nakon 20 godina, dobilo domaćeg čovjeka koji je na visokom drugom mjestu izborne liste i koji će ukoliko nam date povjerenje postati ministar u hrvatskoj vladi.

Domoljubna koalicija snaga je koja može pokrenuti hrvatski razvoj u željenom smjeru, ali mi ne želimo svađe, već nudimo rješenja i stvarne promjene i jamčimo da sjever Hrvatske više neće biti zapostavljen od centralne vlasti nakon izbora. Mi smo tu, svojim glasom pružite nam priliku!

Ne dajmo da nas opet prevare lepim rečima “Međimurci su vredni i pošteni”, a onda nas zaborave iduće četiri godine, pa kad dođu izbori, evo ih opet u naše Međimurje. Nećemo vam više dozvoliti da prodajete maglu Međimurcima!

Imamo priliku ovaj put zaokružiti naše Međimurce na listi Domoljubne koalicije, koji “ne budu tiho”, koji će u Hrvatskom saboru govoriti međimurski, i gdje će se čuti “naša međimurska reč – naš dragi KAJ” i gdje će se dignuti glas za interese Međimurja.

Birajmo Darka Horvata, Ljubomira Kolareka i Dražena Srpaka jer su oni garancija međimurske riječi u Hrvatskom saboru.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije