SDP Gornjeg Mihaljevca upriličio susret s mještanima

U sklopu predizbornih aktivnosti Općinska organizacija SDP-a Gornjeg Mihaljevca upriličila je susret s mještanima, na kojem su upoznati s dosadašnjim postignućima i koalicijskim programom za predstojeće izbore.

Gosti skupa bili su čelni ljudi međimurskog SDP-a, a predsjednik županijske organizacije stranke Mladen Novak u svom je izlaganju podsjetio na brojna ulaganja u Međimurje realizirana u mandatu ove Vlade, te naglasio da nakon pobjede na izborima očekuje još bolje rezultate i suradnju kojoj bi trebao pridonijeti i veći broj Međimuraca u izvršnoj vlasti.

Novak smatra da će Hrvatska još brže rasti ukoliko odnos prema radu i korištenju društvenih sredstava bude kao u Međimurju, te da za osmišljavanje i provedbu takvih programa na državnoj razini u našem kraju ima dovoljno stručnih i sposobnih ljudi, kako u redovima SDP-a i partnera, tako i nestranačkih osoba.

Prvi čovjek međimurskog SDP-a pohvalio je agilno vodstvo općinske organizacije u Gornjem Mihaljevcu i njenog predsjednika Damijana Buhanca zbog velikog broja provedenih aktivnosti, te izrazio zadovoljstvo dobrom suradnjom s općinskim načelnikom Goranom Lovrecom, o čemu svjedoči i sve brži razvoj ove sredine. Druženje je završeno neformalnim razgovorom s mještanima o temama iz njihove svakodnevice.

Najnovije